Fantastisk mat, herlig service. Vi kommer garantert tilbake😉 ekte italiensk følelse kommer frem her
Kjære Christian. Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Vi skal om mulig jobbe enda hardere neste gang. Hilsen Team Piazza Italia
En fantastisk hyggelig kveld i den beste Italienske atmosfære 🥰! Perfekt service og mat 😍. Alltid like hyggelig å komme hit. Gleder oss til neste gang♥️!
Kjære Sissel. Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding etter besøket ditt. Vi jobber hardt for å bli en av Oslos beste nabolagsrestauranter.Håpervi ser deg snart tilbake. Hilsen Team Piazza Italia
Lun og hyggelig plass, god atmosfære. Servicen er upåklagelig og maten står så absolutt til forventningene! 3 gangen vi er på besøk og vi kommer tilbake 🤝🏻
Hei Celine. Takk for at du deler opplevelsene dine fra restauranten vår her på Tripadvisor. Både kjøkken og service jobber hardt for å skape gode opplevelser. VI sees. Hilsen Team Piazza Italia
Nico og de andre leverer som alltid - anbefaler diavolaen! Golosa er en deilig avslutning på måltidet. Vi kommer igjen….
Hei Håkon. Tusen takk for besøket. Gjester som deg er det alltid hyggelig å ønske velkommen tilbake, på gjensyn. Hilsen Team Piazza Italia
Fantastisk god pizza, flinke servitører, en koselig og fin Resturant og spise i, en meget god opplevelse
Kjære Brage. Takk for at du deler opplevelsene dine på restauranten vår. Håper vi ser deg hos oss på nytt. Hilsen Team Piazza Italia.