“Topp Italiensk pizza og pasta på Frogner🤩”
Anmeldelse av Piazza Italia

Piazza Italia
Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

Topp Italiensk pizza og pasta og deilige Italienske viner!
Veldig god service! Rett ved Frognerparken! Heldig som er nabo på Frogner! Anbefales på det varmeste 🤩 Gleder oss til uteserveringen åpner!

Takk, Ann Kristin S
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2024

Kjære nabo. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. At våre naboer setter pris på oss er det beste komplimentet vi kan få. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Den beste italienske jeg har prøvd i Oslo! Tok båndpastaen med sopp, og den var nydelig. Solid porsjon også. Hyggelig atmosfære og god service! Kommer gjerne igjen.

Takk, kristinalangree

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding på restauranten vår. Håper vi ser deg her på nytt når vi åpner uteserveringen. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Veldig god pizza og hyggelig betjening. God atmosfære. Et sted der du får mye igjen for pengene. Ligger litt utenfor sentrum men lett å komme det med f eks trikk 12.

Takk, 187rasmusl
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2024

Hei Rasmus.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding tidligere i våres. Vi jobber hardt for å bli en av Oslos beste nabolagsrestauranter. Håper du har hatt en flott sommer. Hilsen Team Piazza Italia

Anmeldt 14. mars 2024 via mobile enheter

Veldig god pizza! Flere forskjellige som gruppen delte, toppkvalitet på alle. Knasende sprø deilig bunn. Og veldig god service fra vennlig og hyggelig betjening. Kan anbefales!

Takk, Getaway67823473622
Arvid Krogh, Eier på Piazza Italia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2024

Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding. Håper vi vil se deg flere ganger hos oss i 2024. Hilsen Team Piazza Italia.

Anmeldt 14. mars 2024

Jeg er nabo med dette sjarmerende stedet. Elsker folkene, viben, pizzaen, vinen! Kvalitet over hele linja, rett og slett!🥇

Takk, erikatY3251WE

Kjære Erika. Tusen takk for super tilbakemelding. Vi elsker å ha deg som nabo. Hilsen Team Piazza Italia

Reisende som så på Piazza Italia, så også på

Har du vært i Piazza Italia? Del dine erfaringer!