“Herlig opplevelse! ”
Anmeldelse av Keyser Social

Keyser Social
Vurdert som nr. 88 av 2 110 Restauranter i Oslo
Anmeldt 19. juni 2023

Et veldig hyggelig sted med veldig god atmosfære og service. Vi hadde valgt 10 retters for hele selskapet på 8 personer og alle var veldig fornøyde. Kan virkelig anbefales 👍🏻

Takk, Irene W
DiningSix Kundeservice, Daglig leder på Keyser Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2023

Det er hyggelig å høre at dere hadde en fin kveld hos oss!
Vi setter utrolig stor pris på at dere tok dere tid til å skrive denne fine anmeldelsen.

Anmeldt 18. juni 2023 via mobile enheter

Vi gikk ut en lørdagskveld for å prøve denne nye restauranten som ser veldig innbydende ut fra gaten. Det var ikke et dumt valg. Lokalene er mørke men med en fin stemning. Vi startet med en cocktail og et glass musserende og det var en god start på det som skulle komme. Vi valgte smaksmenyen med 10 retter og det var mer enn nok mat for oss to. Alle rettene vi fikk hadde en god smak og komposisjonen var utsøkt. Vi fikk smakt mye forskjellig og så virkelig hvor gode de var på kjøkkenet. Dette blir et sted vi kommer tilbake til.

Takk, 558christiank

Anmeldt 13. juni 2023

helt fantastisk opplevelse , spesielt når de kunne til passe maten og fikk akkurat det vi ønske og ikke minst fikk Halal Kjøtt som vi ønsket . anbefales på det sterkeste :) takk for en hyggelig dag.

Takk, Noura S

Anmeldt 5. juni 2023

Fantastisk god mat! Her treffer hver rett smaksløkene og gjør dette til en fantastisk opplevelse. God og hyggelig service, her kunnet man jobbet litt mer får å nå topp topp nivå. Men det er uansett ett veldig bra service rett igjennom.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Karl F

Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Veldig god mat, varierte retter, mange smaker, fine lokaler og hyggelig og imøtekommende personale. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Destination96813

Reisende som så på Keyser Social, så også på

Har du vært i Keyser Social? Del dine erfaringer!