“Veldig god mat!”

Kjøkken: Asiatisk
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Jeg og familien min var på Gold Mountain 30. desember og spiste veldig god mat. Jeg spiste veldig gode nudler med kylling,og drakk en eplemost. Det anbefales!
Ailo 9 år

3  Takk, Ellen Birgitte W

Anmeldt 14. april 2018

Når du bestiller and til 260kr og den kommer etter 5 minutter sier det seg selv at den er laget en stund i forveien. Det var tørt og egentlig skikkelig vond. Tilbehøret var en smakløs sursøt saus og kinakål. Huttetu. Særlig i forhold til prisen var det hele en skikkelig nedtur.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Charlotte Welle A
Anmeldt 9. februar 2018

En fredagskveld hvor alle restauranter i nabolaget var fulle, så fikk vi plass på denne restauranten. Treg servering for vårt bord, mens nabobordet som kom mye senere fikk rask servering. Gresskarsuppen var altfor varm, litt for mye krydret, veldig tynn og smakte ikke gresskar. Men heldigvis hovedrettene - grillet laks og and - var generøse porsjoner og smakte kjempegodt. Denne restauranten kommer ikke til å være førstevalget neste gang jeg skal spise i dette nabolaget, - og dersom jeg spiser middag her igjen, vil jeg holde meg til hovedrettene.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 23. mai 2017

Denne restauranten er det fort gjort å gå forbi; den ligger nemlig ikke på gateplan -- og dermed ikke spesielt synlig. Men du kan trygt gå ned trappa her! Restauranten er ganske stor, og er så vidt jeg kunne forstå svært populær blant kinesiske turister og det kinesiske miljøet i Oslo -- og det er jo et godt tegn. Vi spiste oss igjennom flere forskjellige retter; alt var kjempegodt.

Dato for besøk: mai 2017
2  Takk, amarcord83
Anmeldt 13. mars 2017

Hadde behov for å prøve noe nytt i Oslo, og da helst nær Nationalteateret. Fant denne asiatiske restauranten på Tripadvisor, og vi bestemte oss for å teste. Dette var rundt klokka 19 en mandag kveld, og det var stort sett tomme lokaler. Men, det kan være en tilfeldighet. Vel,- vi ble tatt godt imot, og fikk en fin plassering. Levende piano taffelmusikk i bakgrunnen, skapte god stemning. Vi fikk hurtig og grei bevertning, og maten smakte mer enn andre asiatiske steder vi har besøkt. Kort sagt positivt. Ja, vi vil si i overkant av hva slike restauranter på det jevne kan trylle frem. Et meget godt alternativ. Karakter: 3+

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Ei H

Reisende som så på Gold Mountain Restaurant, så også på

Har du vært i Gold Mountain Restaurant? Del dine erfaringer!