Vi hadde ingen høye forventninger da vi gikk hit, og ble mer enn positivt overrasket. Café Europa leverte - på alle mulige måter!
Service: upåklagelig. Vi ble møtt av en utrolig hyggelig servitør, som viste seg å være veldig serviceminded og årvåken, uten å bli masete.
Mat: 🍔Cajun burger 👌🏼 En av de beste burgere vi har smakt! Flere typer øl på tapp 🍺
Deilig dessert og en skikkelig cortado ☕️ Sistnevnte er vanskelig å få tak i her i Norge.
Vi fikk servert:
• Cajun Burger
Hjemmelaget burger i brioche bun. Servert med tempura-løkringer, chipotle-aioli, bacon, cheddarost og pommes frites.
• Sjokoladeganache
Servert med bærkompott, havregryn-crumble og vaniljeis.
Beliggenhet: ikke av de beste vil man kanskje tenke, der det ligger ved veien med både biler, trikk og folk i farta. Men hvorfor så kritisk? Hadde dette vært i Spania, Italia etc., hadde vi sannsynligvis tenkt at «dette var en sjarmerende fortausrestaurant midt i et yrende og spennende byliv» 😍
Café Europa er tilknyttet Thon Hotell Europa. Det er sentrumsnært, ikke langt fra Kulturhistorisk museum, Nationaltheatret T-bane, Universitetsplassen, Karl Johansgate og Slottet.
Vi var heldige med været, og satt ute på fortauet ved et av de 3-4 bordene Café Europa disponerer for uteservering.
Positiv opplevelse, og en perfekt avslutning på en shoppingdag i byen.
Anbefales! Vi kommer definitivt tilbake 👍🏼