“Ingen god matopplevelse”

Prisklasse: USD 12 - USD 22
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Hos oss vil du alltid få servert ferske retter basert på sesongens råvarer som selvfølgelig er inspirert fra det internasjonale kjøkken. Vi tilbyr blant annet kjøttretter som Lammeskank, Spareribs, varierte Kyllingretter og Havets delikatesser som smørstekt torsk og vår berømte skalldyr salat. Vi anbefaler vår spesialitet som er Italiensk pizza og pasta som vi lager fra bunnen av. Alle rettene avsluttes med en deilig dessert. Cafe Europa er et ypperlig for sammenkomst hvor du kan nyte ditt gode måltid og drikke, i godt selskap med gode venner, familie og kollegaer. Hva med et lunsjmøte, overtidsmat eller fredagskos? Velkommen skal du være!
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Fint sted men vi hadde ikke noe særlig god matopplevelse med våre valg. Bestilte forrett (den var veldig god) men ble servert etter hovedrett (eller samtidig) ene hovedretten en pastarett var kvalmende med altfor mye Pesto og olje. Spareribs ble servert litt kald. Mulig vi var litt uheldig.

Dato for besøk: august 2022
Takk, ellinors237

Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Veldig god mat.
Lammeskank er å anbefale. Mye og godt.
Entrecôte kunne vært litt større. (180 g)
Hyggelig betjening.
Vel bekomme

Dato for besøk: mai 2022
Takk, trond s
Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Vennlig service fra en av bekjenning men en som var litt dårlig til å lytte og var ikke helt tilstede.
Bestilt Cajun Burger. Jeg er sikkert på at hvis du elsker taco og vil har det som en burger så er dette helt greit. Men Cajun var det ikke, og det smakte som det var opptint. Vi fikk en tørr burger men en ganske lite porsjon fries. Dessert, sorbet, var bra.
Vil ikke anbefaler men kanskje kokken hadde en dårlig dag.
Som sagt, skuffende.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Paul H
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten helt tilfeldig da vi kom over et tilbud via Lets Deal hvor vi kunne få burger og dessert for 149,-. Maten var svært god og det samme var servicen. Anbefaler et besøk på denne koselige restauranten.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, 805sveine
Anmeldt 21. juli 2020

Vi hadde en fast meny fra Letsdeal, og hadde nok neppe gått her uten. Men det ble en helt OK opplevelse. Vi spiste Cajun Burger og Sjokoladeganache til dessert. Begge deler smakte godt, selv om presentasjonen av siste rett skapte latter både rundt bordet og på Snap... Trekk for at pommes fritesen var alt for mye krydret. Pluss for god service.

Vi kommer kanskje ikke igjen. Til det er det alt for mange spennende spisesteder i Oslo. Men skulle du gå forbi og være sulten, er det et trygt og godt alternativ.

2  Takk, Leif55

Reisende som så på Café Europa, så også på

Har du vært i Café Europa? Del dine erfaringer!