Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 151
Hotels.comUSD 151
PricelineUSD 150
Vio.com
TravelocityUSD 151
ZenHotels.comUSD 152
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 341)
Filtrer anmeldelser
2 341 resultater
Vurdering fra reisende
888
958
366
85
44
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
888
958
366
85
44
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 2 341 anmeldelser
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempe flott hotell.
Enda flotter folk som jobber her, spesielt Mr Mo. En kjekk ung mann som hjelper deg med det du trenger.
Frokosten er middels bra, dårlig utvalg for allergikere.
Og det eneste som er litt spes er at di i nabo rommet kan se rett inn på badet når jeg skal dusje eller gjøre noe annet......

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christer lund F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Flott rom, deilig seng og sentral beliggenhet. Stille rom. God frokost.
Men glassdør til badet, med fri utsikt til toalettet fra senga var ikke satt pris på av oss. Forstår i ettertid at det finnes dikter også med vanlig tett dør.. Bare då det er sagt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 308trinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Prisgunstig nytt hotell med perfekt plassering. Fine rom, gode senger og pent bad. I umiddelbar nærhet til det meste. Minuspoeng for manglende frokost. Dårlig muligheter for parkering om det er behov for det.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Ole H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018

Sentralt beliggende hotel for start nederst i Akerselva. Og nær opera og Karl Johan.God frokost. Noe knotetecinnfangcfravlobby via anretning før vi fant bordene.
Artig konsept å bruke gammelbstasjon og ha innsyn til gammel perrongonråde. Fine restauranter i dag.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
2  Takk, 847dagd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte et standardrom til kr 1481 som nordic-medlem, noe jeg synes er en god pris for standarden. Søkte rett og slett tilflukt fra varmen en natt i Oslos hetebølge. Ba om et kaldt og rolig rom, og fikk tildelt deretter, samt en bordvifte. Det er ikke AC, men sentralanlegg, og det holdt rommet kjølig gjennom natten og vi hørte ikke noe som helst heller. Vil tro det er stor forskjell på rommene hva angår stillhet og kjølighet, så kom med ønsker.

Frokosten var dessverre kaotisk og vi klarte ikke nyte maten. Vi gikk ned kl 9 når hotellet opplyser at rushen er over, men det var både kø og ingen bord ledige. Vi delte til slutt et langbord med to andre par. Utvalget er greit, men hadde håpet på litt mer.

Hotellet har også en liten gym med moderne apparater (se bilder).

Hadde absolutt anbefalt hotellet likevel for å bo sentralt og bra!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, lisemariek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser