Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
CheapTicketsUSD 105
TravelocityUSD 105
Orbitz.comUSD 105
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (165)
Filtrer anmeldelser
165 resultater
Vurdering fra reisende
37
68
38
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
68
38
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 165 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2019

Mye feil ved rom. Og dårlig behandling av en ansatt. Når man sier i fra om feil og mangler så blir man snakket nedlatene til å får kun tilbake at de ikke har gjort noe feil og at alt er din skyld. En ansatt som ødelegger for en ellers fin helg.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Erle K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Harald M, Manager på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2019

Hei, takk for din tilbakemelding- service er utrolig viktig hos oss og vi er veldig lei oss for den opplevelsen du har hatt med oss. Vi ønsker å ta tak i dette, har du en ansatt navn?

Dersom du velger å besøke oss igjen i fremtiden ønsker vi å kompensere med en fin rabatt. Send gjerne mail til antonio@hihostels.no neste gang du er hos oss så skal vi sørge for at opplevelsen med oss blir ingenting annet enn godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på ca 20. Mye problemer med booking og å nå frem til den ansvarlige i forkant. Ble tatt godt i mot ved innsjekk. Det var et par feil i reservasjonen selv etter tydelig oppsatt romfordeling. Rommene var variabelt vedlikeholdt. Mange gamle slitne rom og i vår gruppe opplevde vi rennende vann fra taket, vinduer og dører som ikke kunne lukkes, sølvkre og tett avløp. Rommene ble leid ut til andre neste dag uten reparasjon! Ved klage klikket resepsjonisten, vi ble fratatt rom vi betalte for og opplevde at de tok ut ting fra et rom og satte inn til en annen. De hadde ikke kontroll på hvem som bodde hvor. Noen opplevde å få «gjester» som hadde nøkler til rommet sitt. Vi hadde meldt inn matalergier og intoleranser som ikke ble hensyntatt, og det var ingen som kunne svare på hva maten inneholdt. Konferanserommet var bra. En hårreisende og merkelig opplevelse!!! Frarådes på det sterkeste. Og om noen skal dit, spør etter rom i «nybygget».

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, BareMeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Følelsen av urenhet er den første som slår oss i det vi kommer inn i rommet. Gammelt støv, udefinerbare flekker og spindelvev på steder der definitivt burde vært sett.. Lukten var heller ikke så veldig imøtekommende, en blanding mellom urin og andre lukter vi ikke hadde så veldig lyst å tenke på. Greit nok at dette er et vandrerhjem, men likevel er det et minus at man må legge på sengen selv. Heller ikke håndsåpe på badet finnes. Det at prisen også er så høy at man faktisk kan få hotell i sentrum til bare en hundrelapp mer, trekker også ned. Hadde vi også visst beliggenheten var som den var hadde vi hvert fall ikke valgt det, spesielt ikke for de som reiser kollektivt. Frokost inkludert er i og for seg et pluss, men når man er så innstilt på å komme seg vekk fra stedet, velger man ikke å bruke tid på å spise noe som sikkert er en halvdårlig opplevelse, sånn med tanke på hvor halvveis alt annet er.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christinabaak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Først ble vi møtt av en lite serviceinnstilt ansatt i resepsjon. Vi var del av en større gruppe og fikk først feil rom. Det første rommet jeg fikk var uten noen rømningsvei. Det var et «vindu» inn mot et møterom. Da vi senere måtte bytte rom fikk vi beskjed om å «skynde oss så vi ikke skitnet til rommene». Vi fikk videre beskjed om å ti still så resepsjonisten ikke skulle få hodepine. Han hadde tydeligvis en svært dårlig dag. Rommene er skitne og små. Ikke håndsåpe på badene og dårlig luft. Vi spiste «middag» her. Det ble servert pizza og den smakte veldig muggent. Et smil fra de ansatte hadde gjort oppholdet litt bedre.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, Ryen1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018

Stedet bærer preg av å dra litt på årene :) Men stedet er velholdt og den eldre standarden er bare til sjarm :) Har eget kjøkken for å lage mat selv med bra standard. Dog savnes oppvaskmaskin og mer rombelysning. Variabel størrelse på møterom som egner seg for større og mindre arrangementer.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, B8093JEjonh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser