“Koselig og uformell vinbar”
Anmeldelse av Vinkassen

Vinkassen
Anmeldt 10. desember 2023

Et veldig bra valg for et glass vin med kjæresten eller med venner. Gode småretter og utrolig hyggelig og personlig service fra to blide danske drenge. Hyggelig og uformell atmosfære der man fort kan komme i snakk med nabobordet. Anbefales!

1  Takk, Ingunn S
Morten Perdersen, Ejer på Vinkassen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2024

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding - det er så hyggelig!

Det gleder oss stort å høre at dere hadde en god opplevelse - og at det er god stemning mellom alle gjestene. Det er slik vi ønsker å ha det hos oss- og det er så flott at dere hadde denne opplevelsen!

Vi ønsker dere velkommen tilbake til god vin - og enda flere hyggelige samtaler med våres ansatte og nabobordet!

Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Lokal vinbar med ypperlige service. Nydelig vin og gode småretter. Utmerket vinabefalinger! Her kommer vi igjen. Endelig en god, lokal vinbar!

2  Takk, Vigdis H

Hei Vigdis,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så god tilbakemelding - dette setter vi stor pris på!

Det er flott å høre at dere hadde en riktig god opplevelse med våre dyktige ansatte - og at deres kunnskap om vin ga dere et enda bedre besøk.

Vi ser allerede frem til deres neste besøk - og ønsker dere velkommen!

Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Utrolig koselig vinbar med deilige småretter. Koselig vertskap og god stemning. Et supert tilskudd til nabolaget!!!

2  Takk, Elisabeth Vold B

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så god tilbakemelding - det setter vi stor pris på!

Det er så hyggelig å høre at våres plassering gjør flotte Bislet enda litt bedre - det gjør oss virkelig stolte.

Vi ønsker deg og dine velkommen til enda flere riktig gode opplevelser hos oss - vi ser frem til dette!

Anmeldt 17. januar 2024

Dato for besøk: januar 2024

Reisende som så på Vinkassen, så også på

Har du vært i Vinkassen? Del dine erfaringer!