Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 206
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 222
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Priceline
USD 213
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.02.23
Hotels.comUSD 222
TravelocityUSD 222
AlgotelsUSD 241
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 026)
Filtrer anmeldelser
2 026 resultater
Vurdering fra reisende
1 117
670
164
45
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 117
670
164
45
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
307312 av 2 026 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt med super service midt på natten, i en nydelig, ærverdig resepsjon. Bodde en natt på ett utrolig lekkert rom. Følte oss veldig velkomne med håndskrevet personlig kort som var satt fram sammen med frukt og bær. Sengen var utrolig god å sove i. Vi spiste lunsj i veldig hyggelig atmosfære i vinterhagen. Dette blir absolutt det foretrukne hotellet i Oslo for vår familie!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Aina Grande M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hei AinaGM,

Takk for en svært hyggelig tilbakemelding. Her ser jeg at vi har levert det produktet vi er stolte av å kunne stå for. Vi er glad du likte the håndkrevne kortet, og håper å kunne se deg snart igjen.

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Andre gang jeg overnatter på Bristol og like fornøyd. Alt er av veldig høy kvalitet, og man merker fort at dette er ikke som andre hoteller. Alt til de minste detaljene er gjennomtenkt. Frokost er veldig god og variert.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, galoibergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei galoiberigen

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Alltid like trivelig å ha deg på besøk.

Ønsker deg en riktig god helg og velkommen igjen!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Flott hotell i lit eldre stil, jeg hadde et topp rom der det bar både dusj og badekar og deil seng. I bare på hoteller var det bra utvalg og veldi flinke di som jobbet der. Topp frokost med alt du kan tenke deg.

Romtips: Rom mot gata kan vere lit støy fra trafikk og utesteder
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, FrodeV21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei FrodeV21,

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at rommet ditt falt I smak og at du var fornøyd med oppholdet I tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig atmosfære og god service. Fantastisk frokost! Meget fornøyd med rommet som hadde topp standard. Anbefaler å spise lunsj i Vinterhagen/bibliotekbaren. Vi har vært her flere ganger og kommer igjen!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lise H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Lise H,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Det er alltid like koselig å ha deg på besøk. Hyggelig å se at du føler det samme.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018

Meget sentralt hotel med flotte rom og topp service. Parkering i kjeller med hente og bringetjeneste. Meget god Frokostbuffet og bra Lobbybar med fantastisk nattmat. Dette er hotellet og velge nær man skal bo sentralt i Oslo. 3 minutter fra hovedgata Karl Johan..

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Goggsbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Kundeansvarlig på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

Hei og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Håper vi ser deg igjen her hos oss.

Beste ønsker fra Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser