Magne S
Dato for oppholdet: november 2018
AprilGil, Guest Relations ManagerHotel Bristol, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. nov. 2018
Hei 368magnes,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er alltid like trivelig å ha deg på besøk. Vedrørende ventilasjonen vil alle våre rom være ferdig renovert med ny ventilasjon, nye vindu og oppgradert wifi I løpet av våren 2019. Vi har allerede ferdigstilt 64 rom, og det kommer flere forløpende. Ta gjerne kontakt med direkte ved neste planlagte anledning så skal jeg sørge for at du får et av de nyoppussede rommene våre som har fått ny ventilasjon.

April G. Borck
Se flere hoteller i Oslo
1 271
1 271
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse fra innsjekk til utsjekk. Har aldri følt meg så velkommen og godt ivaretatt på noen andre hotell. Mottakelsen ved innsjekk, et rom med sjel og atmosfære, innholdsrik og velsmakende frokost og lunsj. Hyggelig og hjelpsom betjening i alle funksjoner. Terningkast 6.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Dreamer51911719237
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Dreamer51911719237

Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.

Det er en glede å lese at du hadde en hyggelig opplevelse her hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt med super service midt på natten, i en nydelig, ærverdig resepsjon. Bodde en natt på ett utrolig lekkert rom. Følte oss veldig velkomne med håndskrevet personlig kort som var satt fram sammen med frukt og bær. Sengen var utrolig god å sove i. Vi spiste lunsj i veldig hyggelig atmosfære i vinterhagen. Dette blir absolutt det foretrukne hotellet i Oslo for vår familie!

Takk, Aina Grande M
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hei AinaGM,

Takk for en svært hyggelig tilbakemelding. Her ser jeg at vi har levert det produktet vi er stolte av å kunne stå for. Vi er glad du likte the håndkrevne kortet, og håper å kunne se deg snart igjen.

Anmeldt 23. oktober 2018

Andre gang jeg overnatter på Bristol og like fornøyd. Alt er av veldig høy kvalitet, og man merker fort at dette er ikke som andre hoteller. Alt til de minste detaljene er gjennomtenkt. Frokost er veldig god og variert.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, galoibergen
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei galoiberigen

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Alltid like trivelig å ha deg på besøk.

Ønsker deg en riktig god helg og velkommen igjen!

Anmeldt 16. oktober 2018

Flott hotell i lit eldre stil, jeg hadde et topp rom der det bar både dusj og badekar og deil seng. I bare på hoteller var det bra utvalg og veldi flinke di som jobbet der. Topp frokost med alt du kan tenke deg.

Romtips: Rom mot gata kan vere lit støy fra trafikk og utesteder
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, FrodeV21
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei FrodeV21,

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at rommet ditt falt I smak og at du var fornøyd med oppholdet I tillegg til frokosten vår.

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Herlig atmosfære og god service. Fantastisk frokost! Meget fornøyd med rommet som hadde topp standard. Anbefaler å spise lunsj i Vinterhagen/bibliotekbaren. Vi har vært her flere ganger og kommer igjen!

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Lise H
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Lise H,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding. Det er alltid like koselig å ha deg på besøk. Hyggelig å se at du føler det samme.
Hjertelig velkommen tilbake.