Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Priceline
USD 246
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 246
USD 234
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
USD 246
USD 233
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Hotels.comUSD 234
FindHotelUSD 234
Trip.comUSD 245
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 804)
Filtrer anmeldelser
1 804 resultater
Vurdering fra reisende
924
655
160
39
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
924
655
160
39
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
154159 av 1 804 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Flotte, erverdige og klassiske Bristol forblir en favoritt. Stemningen når du kommer inn døra med livlig prat fra cafeen, pianomusikk, lysekroner, mørk treinnredning og gulldetaljer er fantastisk. Store, komfortable, velholdte klassiske rom og flott frokost. Et par minus må nevnes selv om det ikke hindrer topp karakter: Ventilasjonen på rommene skrus av om natten og gjør det vanskelig å få ned temperaturen om du er sent tilbake på rommet. I tillegg var det ubrukelig wifi denne gangen og noe støy fra gateplanet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 368magnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei 368magnes,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er alltid like trivelig å ha deg på besøk. Vedrørende ventilasjonen vil alle våre rom være ferdig renovert med ny ventilasjon, nye vindu og oppgradert wifi I løpet av våren 2019. Vi har allerede ferdigstilt 64 rom, og det kommer flere forløpende. Ta gjerne kontakt med direkte ved neste planlagte anledning så skal jeg sørge for at du får et av de nyoppussede rommene våre som har fått ny ventilasjon.

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
April G. Borck
frontoffice@Bristol.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse fra innsjekk til utsjekk. Har aldri følt meg så velkommen og godt ivaretatt på noen andre hotell. Mottakelsen ved innsjekk, et rom med sjel og atmosfære, innholdsrik og velsmakende frokost og lunsj. Hyggelig og hjelpsom betjening i alle funksjoner. Terningkast 6.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Dreamer51911719237
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Hei Dreamer51911719237

Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding.

Det er en glede å lese at du hadde en hyggelig opplevelse her hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi ble møtt med super service midt på natten, i en nydelig, ærverdig resepsjon. Bodde en natt på ett utrolig lekkert rom. Følte oss veldig velkomne med håndskrevet personlig kort som var satt fram sammen med frukt og bær. Sengen var utrolig god å sove i. Vi spiste lunsj i veldig hyggelig atmosfære i vinterhagen. Dette blir absolutt det foretrukne hotellet i Oslo for vår familie!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AinaGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hei AinaGM,

Takk for en svært hyggelig tilbakemelding. Her ser jeg at vi har levert det produktet vi er stolte av å kunne stå for. Vi er glad du likte the håndkrevne kortet, og håper å kunne se deg snart igjen.

Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Andre gang jeg overnatter på Bristol og like fornøyd. Alt er av veldig høy kvalitet, og man merker fort at dette er ikke som andre hoteller. Alt til de minste detaljene er gjennomtenkt. Frokost er veldig god og variert.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, galoibergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei galoiberigen

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Alltid like trivelig å ha deg på besøk.

Ønsker deg en riktig god helg og velkommen igjen!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Flott hotell i lit eldre stil, jeg hadde et topp rom der det bar både dusj og badekar og deil seng. I bare på hoteller var det bra utvalg og veldi flinke di som jobbet der. Topp frokost med alt du kan tenke deg.

Romtips: Rom mot gata kan vere lit støy fra trafikk og utesteder
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, FrodeV21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei FrodeV21,

Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at rommet ditt falt I smak og at du var fornøyd med oppholdet I tillegg til frokosten vår.
Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser