Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 195
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Hotels.com
Agoda.com
USD 215
USD 186
Vis tilbud
PricelineUSD 215
Booking.comUSD 196
CheapTicketsUSD 195
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 801)
Filtrer anmeldelser
1 801 resultater
Vurdering fra reisende
922
654
160
39
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
922
654
160
39
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
141146 av 1 801 anmeldelser
Anmeldt 1. januar 2019

Da jeg gikk inn i hotellets gamle vakre vestibyle og tok inn stemningen fra salene jeg stod i ble jeg begeistret! Omgivelsene er så vakre og det gjør noe med alle som befinner seg i dem. Ansatte og gjester opptrer rolig og blidt. Du lengter etter å bli en av dem som sitter i den berømte bibliotekbaren med vin, kaffe, smørbrød eller kake. Vi booket raskt inn på 2 stk dobbeltrom. Standardrommet var veldig fint og det oppgraderte dobbeltrommet var meget romslig og superflott! Frokosten var også meget bra. Vi elsker dette hotellet og vil tilbake mange ganger. Det ligger meget sentralt, men gaten er nattestille :-)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, karrabassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei karrabassen.
Tusen takk for nydelig tilbakemelding. Så bra dere hadde et hyggelig opphold og var fornøyd med service, frokost og ikke minst vår flotte lobby med Vinterhaven/Biblioteksbar.

Velkommen tilbake

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

I år har vi bodd på Hotell Bristol i julen, for å besøke familie i julen. For det formålet er det en ulempe at man ikke kan bestille hotellrom uten frokost. Ellers hadde vi et hyggelig opphold, betjeningen på hotellet ga oss god og profesjonell service.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, KnutKM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei KnutKM

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du er godt fornøyd med servicen.
pr i dag er frokost inkludert i alle våre priser, men vi tar med oss alle innspill.
Ønsker deg velkommen igjen!

Hilsen Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotell med flotte rom. Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilt. Rommene er nyoppusset og er godt rengjort. Veldig bra frokost med alt du kan tenke deg av utvalg. Ligger veldig sentralt med kort vei til kollektiv.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei Simenpimen,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Det er flott å høre at du er godt fornøyd med både service, fasiliteter og ikke minst frokosten. Det setter vi pris på.

Ønsker deg velkommen igjen!

Hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Hotel Bristol er et sentralt beliggende hotell, med et touch av klasse som enda sitter i veggene.

Høflig og serviceinnstilt betjening, og en svært god og solid frokostbuffét.

Deilig seng i rolige omgivelser, og gode velværeprodukter fra L'Occitane inkludert på badet (som har en romslig dusj).

Rommet er utstyrt med alt en trenger; kaffemaskin, vinåpner, minibar, strykebrett/strykejern, skoskje, TV og en Bluetooth-høyttaler fra Bose som en prikk over "I-en".

Et utvalg av gratis aviser i resepsjonen er også et pluss.

Hotel Bristol er et av mine klare favoritthoteller i Oslo.

Anbefales.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, SigurdK_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei Sigurd K,

Tusen takk for en flott tilbakemelding.

Det var en stor glede å høre om deres inntrykk og opplevelser fra oppholdet. Vi ser at du er godt fornøyd med hva Bristol har å by på.

Hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt julebord, vi har vært her hvert år med jobben. Men i år tullet de med bestillingen, ga oss skylden og ville ikke gi oss mat før etter en time. Så ville de fakturere oss for feil antall. Det er for dårlig.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Eirik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AprilGil, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Kjære Eirik R,

Vi jobber hver dag for å gi våre gjerster det beste av bade service og kvalitet I våre produkter som serveres. Vi setter derfor stor pris på alle tilbakemeldinger. Når det gjelder deres besøk I vår restaurant, beklager vi at dere ikke opplevde service fra vår side og ønsker derfor I denne forbindelse å komme I kontakt med deg (e-post: frontoffice@Bristol.no)

igjen, takk for din tilbakemelding.
Ønsker deg en riktig fin dag videre.
Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser