Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 221
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Booking.com
USD 206
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Priceline
USD 195
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.02.23
Hotels.comUSD 221
TravelocityUSD 221
AlgotelsUSD 241
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 026)
Filtrer anmeldelser
2 026 resultater
Vurdering fra reisende
1 117
670
164
45
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 117
670
164
45
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
290295 av 2 026 anmeldelser
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Bodde der i forbindelse med YS Stat konferanse. Utmerkede konferanse-fasiliteter. Hotellet er en opplevelse. Flotte rom, staselige lunch-og middagssaler. Meget god mat.
Sjarmerende salonger ved resepsjonen med pianospill og hyggelig betjening. Meget hyggelig mottagelse ved innsjekk.
Selv om prisen er relativt høy, så er det absolutt verdt det.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Kundeansvarlig på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei Offisersbladet.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding av ditt opphold her hos oss, det setter vi stor pris på.

Håper vi ser deg igjen.

Mvh
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Meget elegant sted,litt dyrt,men det er verdt prisen sin.Var der på julelunsj,og det var masse å velge mellom,,fra fisk,kjøtt kaker desserter og alt man kan tenke seg som tilbehør. ta deg god tid,,bestill bord ,det er lurt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, hildura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Hei hildura.
Takk for hyggelig tilbakemelding av vår flotte og tradisjonelle julelunsjbuffet. Håper vi ser deg igjen her hos oss.

Mvh
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet har bruk for en oppussing. Det er slitent og illeluktende. Frokosten er OK. Dagligstuen trenger en oppgradering. Servicen trenger en oppgradering. Det er et ærverdig gammelt hotell som hadde fortjent å bli tatt vare på.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, LaCiboulette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei LaCiboulette.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Vi er allerede i gang med oppgradering v Hotel Bristol. Alle våre konferansesaler, selskapslokaler er allerede ferdig renovert. I tillegg har vi bygget helt nytt treningsrom på 150m2. Vi er inne i siste fase av oppussing av alle hotellrom og korridorer nå.

Service er noe vi jobber med hver dag, så leit å lese at du ikke var fornøyd - vi skal fokusere enda mer på dette.

Vi tar din tilbakemelding med oss videre i prosessen med å gjøre ærverdige Hotel Bristol til kundens første valg.

Vi håper vi ser deg igjen her hos oss på Hotel Bristol.

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Deltok på konferanse på hotell Bristol, og valgte overnatte på hotellet i den forbindelse. Ved innsjekk var det litt kø, men det tok ikke lang tid å sjekke inn. Resepsjonisten var effektiv og veldig imøtekommende. Følte meg velkommen. Rommet lå i fjerde etasje mot bakgården (408). Rommet hadde fin størrelse og var praktisk og flott innredet. Det var både Nespresso-maskin, minibar, strykejern, skohorn på rommet. Det var også Bose høyttaler på rommet. Badet var stort og hadde en stor dusj. Det eneste negative var at rommet hadde to enkeltsenger som var skjøvet sammen, og som gled fra hverandre. Spurte om dobbeltseng ved innsjekk, men opplevde altså ikke få ønsket innfridd.
Frokosten hadde stort utvalg og alt en kunne ønske seg. Personalet var raske med å rydde bort brukte tallerkner fortløpende.
Jeg opplevde kun imøtekommende og hyggelige ansatte på hotellet, det gjaldt både resepsjonen, frokostsalen, konferansepersonslet etc.
Totalt sett var jeg veldig fornøyd.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei VacationOslo.

Tusen takk for din fine tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss. Beklager så mye at ditt ønske om dobbeltseng ble oppfylt. Hyggelig at du likte våre hotellrom, og ikke minst at du er fornøyd med servicen fra våre ansatte.

Håper vi ser deg igjen her hos oss

Beste ønsker fra
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019

Da jeg gikk inn i hotellets gamle vakre vestibyle og tok inn stemningen fra salene jeg stod i ble jeg begeistret! Omgivelsene er så vakre og det gjør noe med alle som befinner seg i dem. Ansatte og gjester opptrer rolig og blidt. Du lengter etter å bli en av dem som sitter i den berømte bibliotekbaren med vin, kaffe, smørbrød eller kake. Vi booket raskt inn på 2 stk dobbeltrom. Standardrommet var veldig fint og det oppgraderte dobbeltrommet var meget romslig og superflott! Frokosten var også meget bra. Vi elsker dette hotellet og vil tilbake mange ganger. Det ligger meget sentralt, men gaten er nattestille :-)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, karrabassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ReservationManager, Guest Relations Manager på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hei karrabassen.
Tusen takk for nydelig tilbakemelding. Så bra dere hadde et hyggelig opphold og var fornøyd med service, frokost og ikke minst vår flotte lobby med Vinterhaven/Biblioteksbar.

Velkommen tilbake

Med vennlig hilsen
Team Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser