Einar B
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2020via mobile enheter
, EierHotel Bristol, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2020
Kjære Einar,

Hjertelig takk for din varme anbefaling og for en usedvanlig hyggelig omtale!

Ingenting er bedre enn når våre gjester er fornøyde og smiler med både kropp og sinn.

På vegne av hele Team Bristol, takker jeg for besøket og ønsker deg varmt velkommen tilbake! På gjensyn,

• Preferred Hotels
Se flere hoteller i Oslo
1 271
1 271
Anmeldt 26. juli 2020

For et fantastisk hotell på alle måter.
Fra personalet i resepsjonen til de som jobber på hotellet ellers.
Fantastiske senger, helt overveldende frokost, parkering i kjelleren og 100meter til karl Johan.
Stilfullt og fantastisk hotell på alle måter!
Vi kommer tilbake, og dere som var på jobb gjorde dette til en kjempeopplevelse!

1  Takk, janoddfo
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Kjære Janoddfo,

Tusen takk for en utrolig hyggelig omtale fra ditt opphold hos oss. Vi er ydmyke og stolte over å ha bidratt til at dere fikk en flott hotellopplevelse og forhåpentligvis en hyggelig Oslo-tur. En god natt søvn og en god og smakfull start på dagen er viktig for å kunne ta fatt på det storbyen har å tilby - og dessuten slippe å tenke på parkering av bil. Vi er glade for å se at det hele falt i smak.

Alle vi som jobber her takker for at vi fikk være vertskapet for Oslo weekenden, og ønsker dere varmt velkommen tilbake!

Og fortsatt riktig god sommer!

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott service, fin atmosfære, god mat, og generelt et svært bra hotell! Vi fikk oppgradert hotellrommet vårt gratis da vi nettopp hadde giftet oss. Frokosten er veldig bra. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, Victoria E

Kjære Victoria E,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter deres nylige opphold hos oss. Det er en glede å se at dere hadde en flott hotellopplevelse og er fornøyd med servicen som ble gitt og maten som ble spist.

Når det er sagt, ønsker jeg på vegne av Team Bristol å takke for at dere valgte å bo på vårt hotell for deres bryllupsnatt. Det var en glede å kunne bidra med en oppgradering for at oppholdet skulle bli ekstra minnerikt - og håper med det at kvelden og natten ble akkurat som dere hadde drømt om.

Håper vi ses igjen i nærmeste fremtid. Velkommen tilbake!

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Bristol ligger i nærheten av alt! Bodde her et døgn. Ble møtt av et par hyggelige og høflige resepsjonister som fikk oppgradert rommet vårt på kort tid til et rom med badekar. Fine, svale og rene rom med lite støy fra gaten rett nedenfor. Følte ikke vi bodde midt i sentrum! Frokosten var tilpasset corona-tidene med a'la carte og bordservering. Deilig Eggs Benedict og Skagensmørbrød. Virket dog som servitørene var stresset av den nye måten å servere frokost på, da vi fikk feil frokost to ganger og hørte nabobordene opplevde det samme. Men alt i alt et flott hotell med det lille ekstra!

1  Takk, 0hannah

Kjære Hannah T,

Tusen takk for flott omtale og detaljert beskrivelse av deres opplevelse på Hotel Bristol.
Vi er svært takknemlig for alle tilbakemeldinger og bruker disse til å videreutvikle vår service og tjenester.

Det er svært gledelig å se at dere hadde et hyggelig opphold og er fornøyd med vårt hotell.

På vegne av Team Bristol takker jeg så mye for besøket og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Pernille Christiansen

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig opphold. Alt tipp topp. Meget hyggelig personale. Flott og variert frokostmeny selv med korona tiltak. Egentlig veldig koselig å bli servert ved bordet🥰. Afternoon tea med Champange er også helt nydelig.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, bbbbbxx

Kjære Beate B,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse fra Hotel Bristol her på Tripadvisor. Det setter vi stor pris på!

Det er en stor glede å høre om dine inntrykk fra oppholdet og Afternoon Tea`en dere hadde i Vinterhaven & Bibliotekbaren. Vi håper vi ser dere neste gang dere er i Oslo.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

En kjempeopplevelse! Koselig velkomst, nydelig soverom med minibar, kaffemaskin mm, flott bad, kjempegod mat og service!
Anbefaler å bestille bord på Bristol Grill! De hadde fantastisk god mat og ypperlig service! Frister til gjentakelse!

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, E1065STanitah

Kjære Anita,

Tusen takk for en utrolig flott anmeldelse og topp score!

Det er en glede å se at dere hadde en hyggelig opplevelse på vårt hotell og i vår restaurant Bristol Grill. Vi jobber hver eneste dag for å gi førsteklasses og personlig service til våre gjester, og det er flott å se at vi her har lykkes med dette.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss og håper vi ses snart igjen.

God sommer!

Pernille Christiansen