Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 232
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Hotels.com
Trip.com
USD 196
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Booking.comUSD 234
PricelineUSD 246
FindHotelUSD 232
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 841)
Filtrer anmeldelser
1 841 resultater
Vurdering fra reisende
960
655
160
39
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
960
655
160
39
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 841 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020

Perfekt plassering midt i sentrum, samtidig i en stille og rolig gate. Veldig hyggelige og serviceinnstilt personale, både i resepsjonen og frokostsalen. Frokosten var innbydende, stort utvalg, og man har i tillegg en liten meny som man kan få tilberedt noen smørbrødvarianter.

Bodde på et standard dobbeltrom og ba om badekar. Badet var overraskende romslig med separat dusj, doble vasker og et romslig, dypt badekar. Nytt og pent.
Må også kommentere at sengen var utrolig god. Husker ikke sist en hotellseng var av den standarden. Skikkelig dobbeltseng også, og ikke to sammensatte senger som det ofte kan være.

Eneste negative var at ved innsjekk ble fortalt at rommet hadde utsikt til bakgården. Ok, det var greit det, men når vi kom på rommet var det kun ett veldig lite vindu, som hadde utsikt rett inn i en murvegg, en meter unna. Inne i et slags avlukke "under bakken". Rommet føltes derfor veldig innestengt. Antar at det bare gjaldt vårt rom, 373 som lå innerst, bakerst, nederst i kroken. Så det å meddele at det var utsikt til bakgården var nok å dra den litt langt ;)

Utover det så stemte alt :)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, joingepa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Joingepa,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine tanker og opplevelse fra ditt opphold på Hotel Bristol. Dette var hyggelig lesning! Det er en glede å se at dere hygget dere på vårt hotell og er fornøyde med både personalet, frokosten, sengene og rommet.

Det er leit å høre at rommet ble beskrevet som annerledes enn det faktisk var, og at dere ble skuffet når rommet ikke stod til forventningene. Det stemmer at rom #373 er lokalisert mot bakgården, med et mindre vindu som vender ut, men det er dessverre ingen "utsikt" der. Flesteparten av våre rom er ulike og på den måten ganske unike - og våre resepsjonister har dessverre ikke vært innom alle rom. Vi skal sørge for at alle får en liten rundtur på huset, slik at denne type situasjoner ikke skjer igjen. Vi takker så mye for at du er åpen og gir oss beskjed - slik at vi kan bli enda bedre til neste gang!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Beste hilsen,
Pernille Christiansen
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Alt stemte under oppholdet på Bristol. Frokosten var nydelig, de ansatte i frokostsalen og i resepsjonen oppmerksomme og vennlige. Rommet i sjette etasje var veldig fint. Stille og stilig. Et sjeldent vellykket hotellopphold.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 600arildv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Kjære ArildV,

Hjertelig takk for fantastisk omtale fra ditt nylige opphold på Hotel Bristol. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse fra besøket med oss.

Det er en glede å se dine kommentarer vedrørende våre rom, ansatte og frokost. Positive tilbakemeldinger er svært motiverende og jeg skal sørge for å videreformidle tilbakemeldingen din til mine kollegaer.

På vegne av hele teamet vil jeg takke så mye for besøket og ønske dere varmt velkommen tilbake. Håper vi ses snart igjen!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Et tradisjonsrikt hotell midt i Oslo sentrum som har klart å beholde sin historie og personlighet til tross for kjedetilknytning. Velutstyrte, rene rom med gode senger. Hyggelig betjening. Frokosten er rikholdig og fortjener god tid. Raskt nett -og endatil papiravis tilgjengelig. Kan nesten ikke bli bedre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Magne N,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til på gi oss en tilbakemelding fra ditt opphold hos oss. Det setter vi utrolig stor pris på!

Det er hyggelig å se din kommentar vedrørende våre fasiliteter, samt hyggelig betjening og frokost. Vi legger mye kjærlighet i frokosten vår og da er det ekstra stas at det blir lagt merke til.

Alle vi som jobber på Hotel Bristol takker for at du valgte vårt hotell for deres Oslobesøk, og håper vi får anledning til å være vertskap også neste gang.

Beste hilsner fra,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Rom, frokost, innsjekking, beliggenhet, renhold - alt var fabelaktig, og vedkommende i resepsjonen var utrolig hyggelig ved innsjekk :-)
Meget godt utvalg til frokost - alt var bare lekkert og smakte nydelig.
Rent og pent rom i 6. etg med liten balkong.
Fantastisk deilig med parkering service. Bare å gå fra bilen, og den blir parkert utenfor klar når man skal sjekke ut. Supert opphold :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Happiness377110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Andrè F,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!

Det er en glede å se at alt fra vår parkeringservice, rommene, til frokosten og personalet innfridde dine forventninger og at du alt i alt hadde et strålende opphold.

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Svært servicevennlig betjening. Utrolig god frokost. Perfekt beliggenhet. Veldig flott hotell. Godt renhold på rommet. Følte oss veldig godt ivaretatt i forbindelse med covid-19, og kan ikke få fullrost betjeningen godt nok.
Hotellet anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Torgeir J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære Torgeir J,

Hjertlig takk for din anbefaling og hyggelig omtale. Det setter vi utrolig stor pris på!

Vi lever for å glede våre gjester og gi gode hotellopplevelser - da er det flott å se at dere hadde et "fantastisk koselig" opphold hos oss.

På vegne av hele teamet takker vi for besøket og ønsker dere varmt velkommen tilbake ved neste Oslo besøk.

Vennlig hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser