Perfekt plassering midt i sentrum, samtidig i en stille og rolig gate. Veldig hyggelige og serviceinnstilt personale, både i resepsjonen og frokostsalen. Frokosten var innbydende, stort utvalg, og man har i tillegg en liten meny som man kan få tilberedt noen smørbrødvarianter.
Bodde på et standard dobbeltrom og ba om badekar. Badet var overraskende romslig med separat dusj, doble vasker og et romslig, dypt badekar. Nytt og pent.
Må også kommentere at sengen var utrolig god. Husker ikke sist en hotellseng var av den standarden. Skikkelig dobbeltseng også, og ikke to sammensatte senger som det ofte kan være.
Eneste negative var at ved innsjekk ble fortalt at rommet hadde utsikt til bakgården. Ok, det var greit det, men når vi kom på rommet var det kun ett veldig lite vindu, som hadde utsikt rett inn i en murvegg, en meter unna. Inne i et slags avlukke "under bakken". Rommet føltes derfor veldig innestengt. Antar at det bare gjaldt vårt rom, 373 som lå innerst, bakerst, nederst i kroken. Så det å meddele at det var utsikt til bakgården var nok å dra den litt langt ;)
Utover det så stemte alt :)