Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 237
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Booking.com
USD 237
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Trip.com
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Hotels.comUSD 237
PricelineUSD 242
FindHotelUSD 226
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 841)
Filtrer anmeldelser
1 841 resultater
Vurdering fra reisende
960
655
160
39
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
960
655
160
39
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6772 av 1 841 anmeldelser
Anmeldt 20. september 2020

Bodde her med mannen min en helg. Utrolig sjarmerende hotell med en veldig sentral beliggenhet. Lun og varm stemning og ansatte som virkelig kunne service. Frokosten i vinterhagen var en fantastisk start på dagen. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Inspire333255
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære Karianne,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!

Det er en glede å se at alt fra beliggenheten, til frokosten og vårt serviceinnstilte personale innfridde dine forventninger og at dere alt i alt hadde et strålende opphold. Vi setter stor pris på din varme anbefaling!

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020

Service på absolutt øverste nivå, både i resepsjon og frokostsal. Rent og pent, god atmosfære. Fantastisk frokost. Ingenting negativt å påpeke her. Beste hotellopplevelsen jeg har hatt i Norge. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, oslolos44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020

Kjære Lasse,

Hjertelig takk for at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse på Hotel Bristol. Vi setter stor pris på din omtale og kommentaren vedrørende vår service på "øverste nivå" i resepsjonen og frokostrestauranten.

Vi takker så mye for besøket og ser frem til å ta deg i mot neste gang. Velkommen tilbake til oss!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk vakkert og ærverdig hotell. Atmosfæren gir en trygghet og ro jeg ikke har funnet på andre hoteller. Man opplever i aller høyeste grad å bli ivaretatt av ansatte som helt klart trives på sin arbeidsplass, noe som igjen gjør at man føler seg velkommen. Slikt er ubetalelig. Hotellet er ellers godt tilrettelagt for ulike behov, med heis og en nydelig trappegang, unik kunst og beliggenheten er ideell for både forretninger og ferie. Behagelig atmosfære og god mat. Man trenger ikke gå noen steder på kvelden, da hotellets bar er et fint knutepunkt for avtaler etc. om man skal pleie forretningsforbindelser/ha uformelle møter. Må oppleves.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Bergen_se_riOSL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020


Kjære Mrs. Hjoernevik,

Hjertelig takk for en fantastisk hyggelig omtale her på Tripadvisor. Dette var virkelig flott lesning!
Vi setter stor pris på kommentarene vedrørende våre ansatte, atmosfære, mat og fasiliteter. Hos oss skal alle føle seg velkommen - det er en av de viktigeste tingene vi jobber med hver eneste dag. Som du sier, er vi en møteplass for alle type relasjoner - og det har vi tenkt til å fortsette å være i 100 år til.

Vi takker så mye for at vi fikk være vertskap for ditt Oslo-besøk og ønsker deg varmt velkommen tilbake. Vi håper vi ser deg snart igjen.

Med vennlig hilsen,
Pernille Christiansen
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Perfekt plassering midt i sentrum, samtidig i en stille og rolig gate. Veldig hyggelige og serviceinnstilt personale, både i resepsjonen og frokostsalen. Frokosten var innbydende, stort utvalg, og man har i tillegg en liten meny som man kan få tilberedt noen smørbrødvarianter.

Bodde på et standard dobbeltrom og ba om badekar. Badet var overraskende romslig med separat dusj, doble vasker og et romslig, dypt badekar. Nytt og pent.
Må også kommentere at sengen var utrolig god. Husker ikke sist en hotellseng var av den standarden. Skikkelig dobbeltseng også, og ikke to sammensatte senger som det ofte kan være.

Eneste negative var at ved innsjekk ble fortalt at rommet hadde utsikt til bakgården. Ok, det var greit det, men når vi kom på rommet var det kun ett veldig lite vindu, som hadde utsikt rett inn i en murvegg, en meter unna. Inne i et slags avlukke "under bakken". Rommet føltes derfor veldig innestengt. Antar at det bare gjaldt vårt rom, 373 som lå innerst, bakerst, nederst i kroken. Så det å meddele at det var utsikt til bakgården var nok å dra den litt langt ;)

Utover det så stemte alt :)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, joingepa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Joingepa,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine tanker og opplevelse fra ditt opphold på Hotel Bristol. Dette var hyggelig lesning! Det er en glede å se at dere hygget dere på vårt hotell og er fornøyde med både personalet, frokosten, sengene og rommet.

Det er leit å høre at rommet ble beskrevet som annerledes enn det faktisk var, og at dere ble skuffet når rommet ikke stod til forventningene. Det stemmer at rom #373 er lokalisert mot bakgården, med et mindre vindu som vender ut, men det er dessverre ingen "utsikt" der. Flesteparten av våre rom er ulike og på den måten ganske unike - og våre resepsjonister har dessverre ikke vært innom alle rom. Vi skal sørge for at alle får en liten rundtur på huset, slik at denne type situasjoner ikke skjer igjen. Vi takker så mye for at du er åpen og gir oss beskjed - slik at vi kan bli enda bedre til neste gang!

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Beste hilsen,
Pernille Christiansen
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Alt stemte under oppholdet på Bristol. Frokosten var nydelig, de ansatte i frokostsalen og i resepsjonen oppmerksomme og vennlige. Rommet i sjette etasje var veldig fint. Stille og stilig. Et sjeldent vellykket hotellopphold.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 600arildv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Kjære ArildV,

Hjertelig takk for fantastisk omtale fra ditt nylige opphold på Hotel Bristol. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse fra besøket med oss.

Det er en glede å se dine kommentarer vedrørende våre rom, ansatte og frokost. Positive tilbakemeldinger er svært motiverende og jeg skal sørge for å videreformidle tilbakemeldingen din til mine kollegaer.

På vegne av hele teamet vil jeg takke så mye for besøket og ønske dere varmt velkommen tilbake. Håper vi ses snart igjen!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser