Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
jona
Anmeldelse av Hotel Bristol
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. okt. 2020
Dato for oppholdet: oktober 2020
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjonHotel Bristol, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. okt. 2020
Kjære Jona,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale av vårt hotell. Dette var hyggelig lesning!
Det er en glede å se at du trives hos oss og er fornøyd med våre restauranter og fasiliteter.

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for at du velger Hotel Bristol for dine forretnings-og privatreiser til Oslo. Det betyr mye for oss å ha deg som vår gjest og vi håper at du gir oss en tilbakemelding dersom det er noe vi kan gjøre for deg eller forbedre til dine fremtidige opphold. Vi er tilgjengelig på e-post og telefon til enhver tid!

Vi ses snart igjen! Velkommen tilbake,

Med vennlig hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol


Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 258
  • Hotels.com
    kr 2 370
  • travelup.com
    kr 2 107
  • Vio.com
0.1 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 651
  • Expedia.com
    kr 4 542
  • Agoda.com
    kr 3 471
  • Hotels.com
    kr 4 540
0.8 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
  • Official Site
    kr 1 956
  • Expedia.com
    kr 2 491
0.3 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 1 016
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Agoda.com
    kr 863
  • Vio.com
0.4 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 434
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 512
  • Agoda.com
    kr 1 386
  • Vio.com
4.0 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 440
  • Hotels.com
    kr 1 439
  • Tripadvisor
    kr 1 440
0.7 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
kr 2 252
  • Strawberry Hotels
    kr 2 549
  • Hotels.com
    kr 2 143
  • Expedia.com
    kr 2 244
1.3 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 288
  • Official Site
    kr 1 398
  • Agoda.com
    kr 1 188
  • Priceline
0.6 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
kr 1 855
  • Radissonhotels.com
    kr 1 855
  • Expedia.com
    kr 1 856
  • Hotels.com
    kr 1 855
1.0 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 056
  • Expedia.com
    kr 1 052
  • Hotels.com
    kr 961
  • StayForLong
    kr 1 103
1.0 km fra Hotel Bristol
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (2 194)
Filtrer anmeldelser
2 194 resultater
Vurdering fra reisende
1 257
683
175
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 257
683
175
48
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
250255 av 2 194 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Bristol hotell vil alltid være vårt førstevalg i Oslo.
Perfekt service og blidt personale. Koselige, stille og delikate rom. Vinterhagen, baren og grillen frister alltid til et besøk. Sist men ikke minst: En frokost som er verdt hele oppholdet!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Queensroad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2020

Kjære Queensroad,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine tanker og opplevelse fra Hotel Bristol. Dette var hyggelig lesning! Det er en glede å høre at vi er deres førstevalg i Oslo og at dere er stålende fornøyd med både personalet, rommene, restaurantene og ikke minst frokosten.

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere varmt velkommen tilbake. Vi ser frem til å ta dere godt imot neste gang dere skal til Oslo.

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Vi hadde 30 års bryllupsdag og bestemte oss for å feire det med Afternoon Tea og en natt på hotell Bristol! Da vi sjekket inn hadde hotellet oppgradert rommet vårt, satt frem sjokolade/frukt og skrevet et koselig gratulasjonskort til oss, hvilket vi satte stor pris på! Rommet var ytterst delikat, rent og pent med lekre såpe- og kremprodukter fra L’Occitaine. Frokostbuffeten var UTROLIG bra, med super service - beste vi har opplevd noen gang. Personalet var overalt særdeles serviceminded. Alt i alt var dette en flott opplevelse, som langt overgikk våre forventninger. Vi gleder oss allerede til å kunne besøke Bristol igjen en gang! Tusen takk for oss! ❤️

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Miv62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2020

Kjære Miv62,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!
Det var en glede for oss å kunne glede dere med en oppgradering og en hyggelig velkomst på rommet - hos oss kan vi ikke la 30 års bryllupsdag gå forbi i stillhet.

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol! Vi ser frem til å være vertskap for også neste anledning.

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager
Hotel Bristol

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på Bristol flere ganger de siste årene og kan anbefale dette hotellet på det sterkeste. Det ligger sentralt i sentrum av Oslo, har flotte rom med gode senger, en fantastisk hyggelig og dyktig betjening og en nydelig frokost med stort utvalg. Atmosfæren er varm med eldre stil, og ikke moderne kald som mange hotell. Men, uansett, det som varmer aller mest er servicen (og frokosten). God service burde være selvsagt, men er ikke det på alle hotell. Det er det her.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, arildo274
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære Arild O,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!
Det er en glede å se at alt fra våre gode senger, nydelige frokost, til atmosfæren og personalet innfridde dine forventninger og at du alt i alt hadde et strålende opphold. Takk for at du setter pris på servicen hos oss - Vi har levert service i 100 år og kommer til å fortsette med det i 100 år til.

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Med vennlig hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2020

Å bo på Bristol er annerledes. Fordi det er en atmosfære, stilfull samtidig som den er moderne, fra en del år tilbake. De gangene jeg har sjekket inn i den respektfulle resepsjonen er jeg alltid blitt hyggelig og effektivt tatt i mot. Man føler seg så velkommen. Hotellet har mange rom. I nesten alle prisklasser. Uansett hvilket type rom man velger oser det kvalitet og luksus. Bibliotekbaren er meget populær. Jeg elsker tartaren der. Jeg vil påstå at frokost bufeen på Bristol er nr 1 i Oslo. Hvis man lurer på et eller annet i løpet av oppholdet er det alltid hjelp å få. Det er deilig. Og prisene på overnatting er heldigvis på et nivå som man greit kan leve med.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 608helgeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære Helge,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine tanker og opplevelse fra ditt opphold på Hotel Bristol. Dette var hyggelig lesning! Det er en glede å se at du opplever å bli godt ivaretatt på vårt hotell og vi setter stor pris på utmerkelsen beste frokost i Oslo.

Vi takker så mye for besøket og ser frem til å ha deg som vårt gjest igjen i fremtiden!

Med ønske om en riktig flott dag - Velkommen tilbake!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2020

Bodde her med mannen min en helg. Utrolig sjarmerende hotell med en veldig sentral beliggenhet. Lun og varm stemning og ansatte som virkelig kunne service. Frokosten i vinterhagen var en fantastisk start på dagen. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Inspire333255
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille Christiansen, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære Karianne,

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!

Det er en glede å se at alt fra beliggenheten, til frokosten og vårt serviceinnstilte personale innfridde dine forventninger og at dere alt i alt hadde et strålende opphold. Vi setter stor pris på din varme anbefaling!

På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Beste hilsen,
Pernille
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser