Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 236
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Booking.com
USD 247
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Agoda.com
USD 230
Vis tilbud
Hotels.comUSD 236
PricelineUSD 260
TravelocityUSD 236
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 959)
Filtrer anmeldelser
1 959 resultater
Vurdering fra reisende
1 061
660
163
46
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 061
660
163
46
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
105110 av 1 959 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk opphold i forbindelse med feiring av 40-årsdag. Alle forventninger ble innfridd til de grader! Nydelig rom, fantastisk service og vennlighet fra samtlige personale og deilig afternoon tea. Frokosten var en av de beste jeg har smakt, og igjen et fantastisk team på jobb som virkelig satte standarden. Anbefales på det sterkere til alle små og store anledninger!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rauks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for at dere valgte å feire den store dagen hos oss på Hotel Bristol. Vi setter stor pris på de fine ordene, godt å se dere hadde en flott feiring hos oss. Hjertelig velkommen tilbake for neste feiring eller bare et avbrekk fra hverdagen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk service fra damene i resepsjonen, svært hyggelig og løsningsorienterte! Flotte rom, god frokost og også hyggelig betjening i frokosten. Svært sentralt i Oslo. Gode senger, fleksibel rengjøring. Gratis god kaffe på rommet samt gratis Farris hver dag.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for så hyggelige ord, Morten! Og spesielt hyggelig å se at du trekker frem våre ansatte som står på hver dag for å levere på topp, det er godt å se at du hadde en fin opplevelse hos oss. Hjertelig velkommen tilbake ved din neste tur til Oslo!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Hadde en overnatting på Bristol hotell og det var en hyggelig opplevelse fra innsjekk til vi sjekket ut. Rommet var flott, og personalet veldig imøtekommende.
Frokosten var i en rolig atmosfære og hadde et meget godt utvalg. Kommer tilbake:)

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, ragnhildn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Ragnhild,
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Godt å se du hadde en fin opplevelse hos oss.
Vi håper vi får ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved ditt neste besøk i Oslo.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Perfekt opphold i nydelige omgivelser og med et personale langt over gjennomsnittet.
Frokosten tror jeg må være den beste i hele Norge, utvalget var overveldende, og atmosfæren og de ansatte løftet dette til en helt spesiell gåsehud opplevelse. Respekt!
Hotellværelsene var store og delikat innredet. fellesareal var også aldeles nydelig.
Svever litt fortsatt av denne opplevelsen. Takk igjen.

Romtips: superior rom
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, bodill77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Bodil,
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på, og spesielt at du trekker frem våre ansatte som står på hver dag for å levere på topp.
Vi håper vi får muligheten til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved ditt neste besøk i Oslo!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Hotell med aircondition som er et must i Oslo på sommeren. Veldig stille på rommet, godt isolert, eneste er om du ønsker vinduet åpent, da hørte vi mye støy fra en avtreksvifte
God frokost, hyggelige ansatte, perfekt beliggenhet.

Romtips: Hadde rom mot bakgården, helt OK, veldig stille.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, torsteinl909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Torstein,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på! Godt å se du hadde en flott opplevelse hos oss med avkjølt rom i sommervarmen.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved ditt neste Oslo besøk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser