Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 276
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Booking.com
USD 277
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
FindHotel
USD 266
Vis tilbud
PricelineUSD 291
Hotels.comUSD 276
Agoda.comUSD 292
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 950)
Filtrer anmeldelser
1 960 resultater
Vurdering fra reisende
1 062
660
163
46
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 062
660
163
46
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 1 960 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Bristol ligger 100m fra Karl Johan, Oslos patadegate. Bristol er ett erværdig og tradisjonsrikt hotell. Vi bodde der fra fredag til lørdag i Aug 2021. Alt fungerte meget bra. Vil først og fremst trekke frem en meget vennlig og hjelpsom betjening og en meget god frokost. Et sikkert valg!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lazerlazer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Spesielt at du trekker frem våre team medlemmer som gir sitt beste hver dag for å levere på topp.
Hjertelig velkommen tilbake for ditt neste opphold i Oslo!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Hotel Bristol er det mest historiske og vel gjennomførte hotellet i Oslo.
Med all den nydelige og fine historien til Hotellet så får du en mer respekt for hotellet og personalet.
Jeg elsker at hotellets stil har blitt tatt vare på siden start også alt den gjennomført heten i alt fra gulv til tak.
Å være ett gammelt tradisjonsrikt hotell i en moderne Norge er ikke vanskelig for Hotel Bristol.
På Bristol så føler du at tiden går tilbake enn framover, i alt fra lysekroner til gullrammer og nydelig arkitektur i taket og nydelige tapeter på veggene.
Selvom den eneste kritikken jeg må komme med er at Hotellet har tatt vekk bildet av vår nydelige kongepar som hang i repsesjonen. Men ellers nydelig.
Jeg kommer uansett til å anbefale hotellet til mine venner også bo der selv.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ole Chr T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Ole Christoffer,
Tusen takk for dine gode ord og flotte tilbakemelding. Så hyggelig å se at du setter pris på historien som er bevart hos oss.
Vi håper vi får mulighet til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk opphold i forbindelse med feiring av 40-årsdag. Alle forventninger ble innfridd til de grader! Nydelig rom, fantastisk service og vennlighet fra samtlige personale og deilig afternoon tea. Frokosten var en av de beste jeg har smakt, og igjen et fantastisk team på jobb som virkelig satte standarden. Anbefales på det sterkere til alle små og store anledninger!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rauks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for at dere valgte å feire den store dagen hos oss på Hotel Bristol. Vi setter stor pris på de fine ordene, godt å se dere hadde en flott feiring hos oss. Hjertelig velkommen tilbake for neste feiring eller bare et avbrekk fra hverdagen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk service fra damene i resepsjonen, svært hyggelig og løsningsorienterte! Flotte rom, god frokost og også hyggelig betjening i frokosten. Svært sentralt i Oslo. Gode senger, fleksibel rengjøring. Gratis god kaffe på rommet samt gratis Farris hver dag.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for så hyggelige ord, Morten! Og spesielt hyggelig å se at du trekker frem våre ansatte som står på hver dag for å levere på topp, det er godt å se at du hadde en fin opplevelse hos oss. Hjertelig velkommen tilbake ved din neste tur til Oslo!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Hadde en overnatting på Bristol hotell og det var en hyggelig opplevelse fra innsjekk til vi sjekket ut. Rommet var flott, og personalet veldig imøtekommende.
Frokosten var i en rolig atmosfære og hadde et meget godt utvalg. Kommer tilbake:)

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, ragnhildn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Ragnhild,
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Godt å se du hadde en fin opplevelse hos oss.
Vi håper vi får ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved ditt neste besøk i Oslo.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser