Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 204
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 200
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.10.22
FindHotel
USD 181
Vis tilbud
PricelineUSD 214
Hotels.comUSD 204
TravelocityUSD 204
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 975)
Filtrer anmeldelser
1 975 resultater
Vurdering fra reisende
1 075
663
163
45
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 075
663
163
45
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
101106 av 1 975 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2021

Nyoppusset og ærverdig, Service er blitt vesentlig bedre siden forrige anmeldelse i 2019.

Denne anmeldelsen sammenfatter ni opphold ved Thon Hotel Bristol i Oslo. Tre som turist og seks for forretninger.

Hotel Bristol er et ærverdig, flott hotell i sentral beliggenhet. Fra man går inn i hotellet og når man beveger seg rundt er det med en konstant bevissthet om fordums storhet og med en viss ærefrykt. Hotellet, både rom, baren, frokostsalen og restauranten har gjennomgått en oppussing og i motsetning til forrige anmeldelse så fremstår oppussingen nå som helt ferdigstilt.

Hotellets frokost er svært bra, sannsynligvis nest beste Thon-hotellfrokost etter Rosenkrantz, men bedre enn Thon hotel Opera og Thon Hotel Storo. Man har alt man kan tenke på, samt litt til. Bonus for muligheter til å bestille Eggs Benedict a la carte.

Hotellet har i tillegg til eget SPA, nyoppusset treningssenter, en egen kveldsrestaurant (Bristol Grill), cocktail-bar (Bibliotekbaren) en stor foajé-cafe (den mauritiske haven) der de serverer afternoon tea. Alle i meget pen klassisk stil. Bristol har sånn sett svært mye mer særpreg enn et typisk Thon-hotell. Servicen ved hotellet er upåklagelig.

Ved forrige anmeldelse tok jeg opp utfordringene med å bli oppgradert iht black status. Dette har bedret seg mye, og en får håpe dette setter en ny standard for hotellet. Denne gangen ble jeg på grunn av tilgjengelighet tilgodesett en suite, noe som tilsvarer en raus trippe-oppgradering. Dette er på linje med hva jeg hittil bare har opplevd på Thon Cecil og Thon Europa, så når Bristol faktisk er villig til å gi dette til oss med det sorte kortet så er det en stor bonus. Jeg kommer til å fortsette å booke på Bristol, så får man krysse fingrene for en fortsatt god service. Det får man virkelig si klær hotellet langt bedre en variasjonen som var før oppussingen ble ferdigstilt.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Reisende_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for en så flott tilbakemelding. Det er godt å se du har hatt opp til flere fine opphold hos oss og vi setter stor pris på at du ønsker å benytte deg av oss fremover. Vi ser allerede frem til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2021 via mobile enheter

Da har vi ligget på Bristol!!! Helt topp service!! Flotte rom!!
Detter er et hotel med skjel!!
Er nok et av Norges beste hotel!!
Personalet er fantasiske..
Det er en service som må oppleves!!!
Frokost er en opplevelse!!!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ernst g
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Ernst,
Tusen takk for din flotte tilbakemelding, det varmer å se at du hadde det så fint hos oss og spesielt at du påpeker vårt flotte team som hver dag streber etter å levere på topp. Det setter vi alle stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Jeg og venninne ble møtt av en veldig hyggelig og behjelpelig resepsjonist. hotellet var nydelig og virkelig stilfult. jeg spurte pent om jeg kunne få et rom med balkong og så fin utsikt som mulig. dette var de behjelpelige med. på rommet sto det en velkomsthilsen med håndskrevet kort, vann og sjokolade. Alt rent og pent. hyggelige og serviceinnstilte personale. en nydelig frokost. Vi følte oss som små prinsesser på hotellet. kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tonjel746
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Kjære Tonje,
Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Godt å se dere hadde en så fin opplevelse hos oss. Vi håper vi ser dere her snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021

God atmosfære - vet ikke helt hva som gjør det, men stemningen er lun og avdempet. Ansatte som gir deg lyst til å komme tilbake. Sentral plassering i Oslo er et pluss. Rommene er ryddige og har veldig gode senger. Et ekstra pluss for frokosten som er fremragende.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, 333geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for at du valgte Hotel Bristol og for at du har tatt deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding. Så godt å se at våre ansatte gir deg lyst til å komme tilbake, det er det vi streber etter. Vi håper å se dere her igjen i nærmeste fremtid!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Det er alltid en fornøyelse å bo på Hotell Bristol i Oslo. Mitt favoritthotell med en veldig god atmosfære. Værelsene har gode og komfortable senger. Du blir møtt av veldig hyggelige folk i resepsjonen. De ansatte er behjelpelige. Å, så fint å sitte i pianobaren og nyte deilige bakervarer og noe sprudlende. Kommer snart igjen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Journey47331
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2021

Tusen takk for at du velger Hotel Bristol igjen og igjen, det setter vi stor pris på! Du er hjertelig velkommen tilbake snart igjen for bakevarer og sprudlende og ikke minst en god natts søvn.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser