Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 196
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.12.22
Expedia.com
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.12.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
USD 184
Vis tilbud
PricelineUSD 191
Hotels.comUSD 202
AlgotelsUSD 225
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 999)
Filtrer anmeldelser
1 999 resultater
Vurdering fra reisende
1 097
665
163
45
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 097
665
163
45
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
110115 av 1 999 anmeldelser
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Dette er et hotell i ypperste klasse. Korrekt, stilfullt, tradisjonelt og med bøtter av sjarm. Her blir man mottatt som en stamgjest, selv om det er første gang.
Smakfullt rom og hva skal man si? En virkelig god opplevelse
Besøk dette hotellet og ta en Afternoon Tea, og du blir et lykkeligere menneske

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2021

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å dele dine tanker og opplevelse fra ditt opphold på Hotel Bristol. Dette var hyggelig lesning! Det er en glede å se at dere hadde en fin opplevelse hos oss med både overnatting og Afternoon Tea.
Vi håper vi får mulighet til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake snart igjen!

Med vennlig hilsen,
Live Lorck
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2021

Velger alltid Hotel Bristol når vi skal overnatte i Oslo. Dette pga sentral beliggenhet, og ikke minst pga meget hyggelig og tjenestevillig betjening - og fantastisk frokost !!
Vi kommer sikkert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Ingelathomassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2021

Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Vi setter pris på at dere alltid bor hos oss når dere er i Oslo.
Det er en glede å se at både frokosten og personalet innfrir dine forventninger og at du alt i alt hadde et strålende opphold.
På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Med vennlig hilsen,
Live Lorck
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2021

Vi ble meget godt mottatt. Blid og serviceinnstilt betjening på hotellet. Rommet var meget pent og rent, Oppholdet frister til gjentakelse. Vi inntok Afternoon Tea & Champagne på hotellet, fantastisk atmosfære og nydelig anrettet og velsmakende. Frokost inntok vi på rommet. Rikelig av alt som var tilgjengelig. Frisk frukt, god mat, alt i alt en opplevelse vi sent glemmer.

Dato for oppholdet: september 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Truls Halvor I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2021

Kjære Truls Halvor,
Hjertelig takk for en kjempehyggelig tilbakemelding på ditt opphold hos oss.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse.
Det viktigste for oss er å legge til rette for at våre gjester skal ha et komfortabelt og hyggelig opphold og skape minner både på huset og i Oslo by.
Hjertelig velkommen tilbake ved ditt neste opphold i Oslo!

Med vennlig hilsen,
Live Lorck
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Kom med bil, og leverte nøklene ved inngangen. Hjelpsom og serviceinnstilt hotellpersonell. Og rommet med balkong passet oss perfekt. Herlig å kunne åpne opp for en mild september. Fantastisk frokost. Gangavstand til alt, anbefales til alle som skal ha en helg i Oslo

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jan Arild V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2021

Kjære Jan Arild,
Hjertelig takk for en fantastisk flott omtale fra ditt opphold hos oss. Dette var hyggelig lesning!
Det er en glede å se at alt fra vår parkeringservice, rommene, til frokosten og personalet innfridde dine forventninger og at du alt i alt hadde et strålende opphold.
På vegne av hele Team Bristol takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Med vennlig hilsen,
Live Lorck
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2021 via mobile enheter

Nettopp hatt et helgeopphold på Bristol. Og for et hotell! Fikk oppgradert rom med balkong, noe som var veldig fint i varmen. Rent og fint på rommet. Deilig seng. Spist nydelig frokost mens en ble vartet opp av personalet. Prinsessefølelsen var tilstede hele helgen. Hyggelig og serviceinnstilte ansatte i alle ledd.

Dato for oppholdet: september 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Besse67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Live Lorck, Annet på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Elisabeth,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi pris på.
Spesielt hyggelig at du trekker frem både rom med god seng, frokosten og ikke minst vårt personal!
Vi håper vi får mulighet til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss på Hotel Bristol!
Med vennlig hilsen,
Live Lorck
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser