Norway
Anmeldelse av Hotel Bristol
3,0 av 5 boblerAnmeldt 28. nov. 2023
Dato for oppholdet: november 2023
Peter Skare Gåsholt, Guest Services / Front OfficeHotel Bristol, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. nov. 2023
Kjære Norwaytraveller01,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi beklager på det sterkeste for de uheldige hendelsene du opplevde denne gangen. Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og vi forsikrer deg om at vi tar skritt for å rette opp i de nevnte utfordringene.

Det gleder oss å høre at du satte pris på den ypperlige frokosten og den flotte julepyntingen på hotellet.

Gjerne ta direkte kontakt med meg før neste opphold, så skal jeg personlig passe på alt går sømløst og at vår standard blir levert!

1.3 km fra Hotel Bristol
Double room
  • Official Site
0.6 km fra Hotel Bristol
Our lounge area on the second floor
0.4 km fra Hotel Bristol
Se flere hoteller i Oslo
1 282
1 282
Anmeldt 22. november 2023

Skal du bo i Oslo sentrum, så er Bristol det absolutt beste alternativet. Det oser av kvalitet, og frokosten var på Michelin-nivå. Likeså den hyggelige baren. Vi bor garantert på Bristol neste gang vi er i hovedstaden 😀

Romtips: Midt i Oslo, men akkurat passe tilbaketrukket fra det verste ståket ved Karl Johan. Gåavstand til det aller meste😀
Takk, pwollb
Peter Skare Gåsholt, Guest Services / Front Office på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2024

Kjære pwollb!
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på dine rosende ord angående frokosten og baren. Å levere tjenester på Michelin-nivå er en sammenligning vi virkelig setter pris på, og det er gledelig å høre at vi har klart å innfri dine forventninger. Det er vårt mål å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, og vi er takknemlige for at du har valgt å bo hos oss.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved neste Oslo besøk.

Anmeldt 21. november 2023 via mobile enheter

Flott hotell som skiller seg ut fra mengden i stil og interiør. Fasinerende å se på gamle arkitektur og møbler. Rommet var rent og pent, med det man foventer av et hotellrom i dag, kaffe og te etc. litt nedtur under frokosten, da det var trengsel og lite med sitteplasser. Ellers ok.

Romtips: Kom tidlig til frokost;)
Takk, 614j_rnl

Kjære 614j_rnl!
Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss.

Vi setter stor pris på dine positive kommentarer angående vårt hotell, spesielt dine anerkjennelser for stilen og interiøret som skiller oss ut.

Vi beklager imidlertid opplevelsen du hadde under frokosten. Vi tar dine kommentarer til hjertet og vil undersøke måter å forbedre sitteplass forholdene for våre gjester slik at det blir en bedre total opplevelse.

Takk igjen for dine verdifulle tilbakemeldinger, og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake for en enda bedre opplevelse ved ditt neste besøk.

Anmeldt 10. november 2023

De flotte Superior rommene, den sentrale beliggenheten og den utrolig gode frokosten, er grunnen til at jeg ofte velger Bristol når jeg er i Oslo. Det er så deilig med litt luksus i en travel hverdag 🥰

Romtips: Ha god tid og nyt frokosten
Takk, Whiskyjente

Kjære Whiskyjente!
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding!

Vi er utrolig glade for å høre at du setter pris på våre flotte Superior rom, sentrale beliggenhet og den utmerkede frokosten vi tilbyr på Bristol. Det er alltid vårt mål å gi våre gjester en minneverdig opplevelse, og det virker som om vi har klart det for deg.

Det er en glede å være vert for deg hver gang du er i Oslo, og vi setter stor pris på at du velger Bristol for dine opphold. Å kunne tilby en følelse av luksus og komfort i en travel hverdag er noe vi verdsetter, og det er flott å høre at du har funnet det hos oss.

Takk igjen for din positive tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake, og håper du får en fortsatt hyggelig tid hos oss.

Anmeldt 1. november 2023

Rommet og badet var rent. Store, gode håndklær. Velduftende såper og kremer. Stor seng med deilige dyner/puter. Nydelig frokost med hyggelig betjening. Fint å få parkert bilen av betjeningen. God service på hele oppholdet.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Nina V
Peter Skare Gåsholt, Guest Services / Front Office på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2023

Kjære NinavU5977OJ,
Takk for din positive tilbakemelding!

Det gleder oss å høre at du satte pris på den rene og komfortable innkvarteringen, de store håndklærne, velduftende såper og kremer. Vi er glade for at sengen og frokosten møtte dine forventninger, og at du opplevde god service gjennom hele oppholdet.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en like hyggelig opplevelse ved neste anledning.

Anmeldt 1. november 2023

Fantastisk hotell, superior rommet var meget flott. Rent, og med en stil som bare må oppleves. Kommer garantert tilbake, da for å bo flere dager, med den luksusen det er å bo å spise på hotellet. På gjensyn Bristol

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, aagenilsen

Kjære Aagenilsen!

Tusentakk som tok deg tid til å skrive denne hyggelig tilbakemeldingen fra ditt opphold hos oss.
Det er fint å lese at våres superior rom sto til forventingene, og stilfullt.

Vi ser frem til å ønske deg tilbake ved neste opphold!