Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Algotels
4.0 km fra Hotel Bristol
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 4. august 2024

Virkelig kvalitet i alle ledd. Vakre omgivelser, deilig mat, hyggelig personale, svært gode senger, deilige pleieprodukter på badet. En følelse av luksus, rett og slett🌸 selv om vi var borte bare ei natt, føltes det som om ferien hadde var lenger. Her kunne vi virkelig slappe av og kose oss. Sentralt også.

Takk, Nina K
Anmeldt 13. juli 2024 via mobile enheter

Nydelig hotel i gangavstand til det meste av attraksjoner i Oslo! God frokost og serviceinnstilt betjening. Hotellet har nydelige rom og god atmosfære. Kan anbefales til både overnatting, Afternoontea, eller en drink i baren. Anbefaler virkelig dette hotellet!

Takk, L6942ZUanneh
Anmeldt 9. juli 2024

Veldig fornøyd med opphold på hotell Bristol. Rommet var veldig fint og rent med gode senger. Det var også veldig god frokost. Hotellet ligger veldig sentralt og det var veldig hyggelig personale på hotellet. Anbefaler på det varmeste. Kommer garantert tilbake!

• Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, Gudrun V
Anmeldt 27. mai 2024

Jeg føler meg alltid velkommen på Hotel Bristol. Fine rom, til tross for at det er et gammelt hotel. Det eneste jeg savnet på mitt rom i 6. etasje var et større vindu og/eller luftemulighet, samt stikkontakter over skrivebordet (litt knotete å flytte bordet frem og tilbake for å få tilgang til stikkontaktene) . Karl Johans Gate er ett minutt unna. Kun fem minutters gåtur til Nationaltheatret stasjon.

Dato for oppholdet: mai 2024
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, Jon H
Peter Skare Gåsholt, Gjestetjenester/resepsjon på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2024

Kjære selvestejon,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du alltid føler deg velkommen på Hotel Bristol, og at du setter pris på våre fine rom og vår sentrale beliggenhet nær Karl Johans gate og Nationaltheatret stasjon.

Vi beklager at vinduet og luftemuligheten på ditt rom i 6. etasje ikke levde helt opp til forventningene dine, og vi noterer oss også at flere stikkontakter over skrivebordet ville vært praktisk. Vi setter pris på din konstruktive tilbakemelding og vil se nærmere på hvordan vi kan forbedre dette.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Med vennlig hilsen,
Peter S. Gåsholt
Concierge, Hotel Bristol

Anmeldt 26. mai 2024 via mobile enheter

Historisk men moderne hotell med gode fasiliteter. Hotellet profesjonell til fingerspissene. Flott konferansesal med god ventilasjon. Nydelig mat og flott betjening. Rommene er vakkert innredet i en nydelig historisk ramme. Meget godt renhold.

Dato for oppholdet: mai 2024
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RoesslandL

Kjære RoesslandL,
Tusen takk for din strålende anmeldelse!

Vi er glade for å høre at du satte pris på våre historiske, men moderne omgivelser og gode fasiliteter. Det er også fantastisk at du opplevde vårt hotell som profesjonelt til fingerspissene.

Vi er glad for at du likte konferansesalen med god ventilasjon, den nydelige maten og den flotte betjeningen. Det er herlig å høre at rommene våre falt i smak med sin vakre innredning og historiske ramme, samt at du var fornøyd med renholdet.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Hotel Bristol!

Med vennlig hilsen,
Peter S. Gåsholt