Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
0.5 km fra Hotel Bristol
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. desember 2024

Har vert på Hotel Bristol oslo flere ganger tidligere.
Et av det Beste hotellene i Oslo. Elsker det gamle preget hotellet har. Stille og rolig atmosfære. Fine og støylave rom. God mat. Fantastisk frukost.
Helt klart mitt første valg når jeg er i oslo.

• Reisetype: Reiste som et par
Takk, Chris H
Anmeldt 21. desember 2024

Fantastisk god seng, dyne og pute, bedre enn hjemme. God beliggenhet og god frokost. Rent og pent på rommet, ønsket et rom som var stille og hvor man kunne lufte uten forstyrrelser og det fikk jeg . Sov uten forstyrrelser, nydelig utsikt til slottet.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, Paradise03375636824
Anmeldt 19. desember 2024

Flotte rom. Rent og pent over alt. Lyxfølelse når en beveger seg rundt i første etagen ved innsjekk og resturang.
Personal som alltid, smilende og proffe. Deilig mat. Sengen var stor og god. Frokostbuffeen er fantastisk.+++++
Vi kommer tilbake.

• Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fredrik A
Anmeldt 11. desember 2024

100 medlemmer av en stor business forening i Oslo holdt også i år sin årlige Thanksgiving feiring her, og som alltid, flagget til topps! Den store konferansesalen var stelt til stor fest- og herlig mat- og drikke. Store 10-manns bord, grei garderobeservice, hyggelig personale, rask servering, og ikke aller minst herlig tidsriktig kalkun m/alskens tilbehør- og ditto, og utvalgte viner! En uforglemmelig aften på selveste Hotel Bristol! Anbefales! d:o)

Dato for oppholdet: november 2024
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, jans0der
Gunnar Eikeland, Inntektsstyring på Hotel Bristol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2024

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres arrangement her hos oss. Vi sees nok neste år.

God førjulstid

Anmeldt 16. november 2024

Rommet var ikke så grundig rengjort som ønsket. Fant divers smuler på gulvet og hår i badekar og vask. Det føltes også som jeg var til bry de få gangene jeg oppsøkte personalet. Jeg følte generelt at dette ikke var et hotellopphold egnet for en enkelt person, og at de så på meg som at jeg ikke hørte hjemme her.

Romtips: Passer kanskje bedre for par eller de som reiser flere sammen
Dato for oppholdet: oktober 2024
  • Reisetype: Reiste alene