Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Restaurant Sawan

Restaurant Sawan
Vurdert som nr. 51 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 91
Kjøkken: Asiatisk, Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018

Dette er den beste asiatiske/thai-restauranten vi har vært på. Vi har vært i Thailand 10 år på rad, så vi har spist mye thai mat. Vi spiste en meget nydelig, smakfull 9-retters med en deilig vin til, som vi fikk anbefalt.
Atmophære, service og lokale var av ypperste klasse. Det var ingen av kelnerene som gikk forbi uten at de tok en titt på bordet, de fylte vann og vin. Brettet servietten når du gikk på toalettet. Alt dette uten å være masete eller påtrengende. Her er det mange kelnere som har mye å lære. Jeg vil gjerne ta flyet til Oslo bare for å kunne spise middag her igjen.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Mat
Takk, brb1963_2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (402)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 402 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og det er alltid god mat her . Så også denne kvelden .
Vi gikk for 9 retter med masse deilige smaker og variasjoner .
Vi digga alt !! Og så er de knallgode på service, gode sommelierer, og ikke minst så er lokalet deilig å sitte i . God atmosfære Hvis man skal pirke i noe som helst så
kunne de hatt noen «rimeligere» viner , da ville det blitt absolutt topp score fra oss :-)
Men vi kommer tilbake , dette er et nydelig sted !

Dato for besøk: november 2018
Takk, Bardouini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi var superfornøyde med både mat, service og lokale. Man får i tillegg mye god mat for pengene. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, KristinaHedberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Vi hadde ikke reservert, men de fant et bord til oss allikevel. Fantastisk god service og
Veldig god mat. Flott lokale, trekker 1 stjerne for høyt støy nivå og prisnivå.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Monica L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi feiret bursdag her. Deilig asiatisk mat, vi bestilte 8 smaker som ble servert i 4 omganger. Utsøkte smaker, noen var kanskje litt for sterke. Det så smått ut, men vi ble likevel veldig mette når måltidet var over. Spennende vin liste men for mye dyre skryte viner, og ganske høyt påslag på de litt rimelige vinene. Fullt lokale på en torsdag og veldig høyt støynivå for å være på en restaurant. Interiøret liker man dersom man trives på nattklubber, for man fikk litt nattklubb følelse. Hva med å bruke hvite duker ? Det ville ha hevet standarden litt. Gedigen og meget flott bygning med historie i veggene.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sawan, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Restaurant Sawan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din