“Himmelsk mat!”

Kjøkken: Asiatisk, Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. februar 2024

Vi opplevde en helt fantastisk kveld på denne resturanten. Så dedikert personale og så himla fint og med god atmosfære. Vi bestilte en 8 retters meny, og til tross for min allergi mot skalldyr m.m var det ikke noe problem. De tilpasset min meny 100%.
Meget dyktige ansatte og en mat vi aldri vil glemme…..hver eneste bit var en nydelig opplevelse.
Vi kommer hit igjen, garantert! Og anbefaler alle å oppleve denne plassen🌟

Dato for besøk: februar 2024
Takk, P2262RHlindar

Anmeldt 30. august 2023 via mobile enheter

Har spist på Sawan flere ganger og er du glad i thai/asiatisk fusion er dette et sted å anbefale. Maten holder et høyt nivå og prismessig er de relativt rimelige sett opp mot andre restauranter på samme nivå. Vinmenyen er også veldig omfattende, men litt høyt priset.

Lokalene er virkelig fantastiske og holder veldig høy kvalitet. Det er også god service der.

Støynivået er litt høyt der utover kvelden, så vil muligens ikke anbefale restauranten til den eldre garde, men ellers kan jeg trygt anbefale Sawan!

Dato for besøk: august 2023
2  Takk, ErlendWiborg
Anmeldt 29. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk service og veldig god mat! Hyggelig betjening og flinke folk! Veldig god stemning med musikk og god atmosfære! Verdt hver eneste krone

Dato for besøk: juli 2023
Takk, William T
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

For en kveld! 8 fantastisk gode retter, og topp oppfølging av vår kelner! Her byr de på god mat, og drinker man får kun der bartender kan sitt yrke! Takk for oss, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Steinar T
Anmeldt 22. juni 2023 via mobile enheter

Helt amazing god mat. Smaksopplevelser jeg sendt vil glemme. Deres Crispi Duck var i en egen liga. Hyggelig personale som var profesjonell å effektiv. Flott atmosfære.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Skowenche

Reisende som så på Restaurant Sawan, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Restaurant Sawan? Del dine erfaringer!