Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sulten retur”
Anmeldelse av Bristol Grill

Bristol Grill
Vurdert som nr. 120 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Valgte resteuranten for middagsbesøk før teaterforestilling; sultne og slitne etter en lang arbeidsdag. Vennlig velkomst og god, effektiv service. Alle valgte grillet fisk - ikke et godt valg for sultne mager. Porsjonene var nærmest som forreter å regne på størrelse, og smaken ikke veldig spennende. Karamellpuddingen litt tørr og smakløs, bær-toppingen var imidlertid god. Sausen skulle smake cognac - men var så søt at vi mistenker de edle dråpne for å ha funnet et annet gjemmested. Vi gikk videre til teaterforestilling med rumlende mager, denne matopplevelsen sto definitivt ikke i forhold til prisen, og frister ikke til gjentagelse

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 480lassec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (196)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 196 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018

Vi hadde bestilt bord til kl. 18.45 og ble godt mottatt og fikk et pent bord i trivelige lokaler. Vi bestilte dagens, damene fisk og vi kara bestilte ytre fillet. Damenes rett var perfekt,det var dessverre ikke ytre fileten. Mye av den var seig, slintrete og vi fant begge brusk, tildels umulig å tygge. Vi måtte selvsagt reklamere på dette, noe vi aldri gjør. Vi fikk selvsagt ny rett, svinekjøtt, perfekt. Vi opplevde det som om hovmester mente at kjøttet skulle være slik etter å ha konferert med kjøkkenet. Det var ikke noen proff opptreden, vi har faktisk litt peiling på gode fileter.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 500astra2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Dagens fisk var nydelig tilberedt. Smakfullt krydret, godt tilbehør, og gode poteter. Kanskje litt liten porsjon, men det er jo vanlig på bedre restauranter.

Dette er et hyggelig sted å gå ut for å prate med forretningsforbindelser. Her er nemlig stille - altså ingen dundrende musikk som gjør det umulig å høre hva de andre sier. Tenk om andre spisesteder kunne lære!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Vi var 2 par som skulle på teater og spise på Bristol Grill først. Men aller først en drink i baren. Baren har en interiør i gammel stil og fresht. Etter barbesøket ble vi geleidet in i restauranten. Alle bestemte seg for å bestille en biffrett. Et helt kjøttstykke ble tilberedt på en kullgrill fyrt med hele vedkubber. Fascinerende! Før biffen ble servert ble den skjært opp i skiver. Som tilbehør små hele grillede/stekte poteter og
bernaisesaus. Til maten ble det bestilt en Rioja vin

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Spiste Afternoon tea på Bristol og gikk sulten derfra. Mindre porsjon skal du lete lenge etter, og det til den nette sum av 350 kr. Kelneren var ikke særlig på tilbudssiden: "Vil dere ha earl grey, eller?" (andre steder får man en litt spennende temeny) og "Var det noe mer" (hint om at vi skulle gå). Måltidet ble akkompanjert av borring i veggene. Toeren reddes av at dette er et elegant sted, men jeg kommer neppe tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JCKiell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bristol Grill, så også på

 

Har du vært i Bristol Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din