Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig julebuffet lunsj”
Anmeldelse av Bristol Grill

Bristol Grill
Vurdert som nr. 113 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Var heldig å ble invitert på julelunsj buffet. 6 stykker var alle enige om at maten var meget god. Jeg kom aldri lengere enn tre omganger m ribbe, rødkål, svisker m fersken... Resten av følget smakte de andre varme rettene og koldtbordet. Nydelig alt sammen. Hyggelig og oppmerksom service. Pris per person kr 545,- for buffeten. Hvorfor ikke 5 stjerner? Pris, kvalitet på maten og service er helt i toppsjiktet. Men bordet var upyntet. Ingen duk, ingen lys, blomster e.l. Føltes rett og slett litt merkelig. Spesielt mtp at Bibliotekbaren er så gjennomført hyggelig. Grillen har ikke lignende atmosfære. Noe mer pynt kunne enkelt ordnet på dette.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (211)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 211 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Valgte resteuranten for middagsbesøk før teaterforestilling; sultne og slitne etter en lang arbeidsdag. Vennlig velkomst og god, effektiv service. Alle valgte grillet fisk - ikke et godt valg for sultne mager. Porsjonene var nærmest som forreter å regne på størrelse, og smaken ikke veldig spennende. Karamellpuddingen litt tørr og smakløs, bær-toppingen var imidlertid god. Sausen skulle smake cognac - men var så søt at vi mistenker de edle dråpne for å ha funnet et annet gjemmested. Vi gikk videre til teaterforestilling med rumlende mager, denne matopplevelsen sto definitivt ikke i forhold til prisen, og frister ikke til gjentagelse

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, 480lassec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2018

Vi hadde bestilt bord til kl. 18.45 og ble godt mottatt og fikk et pent bord i trivelige lokaler. Vi bestilte dagens, damene fisk og vi kara bestilte ytre fillet. Damenes rett var perfekt,det var dessverre ikke ytre fileten. Mye av den var seig, slintrete og vi fant begge brusk, tildels umulig å tygge. Vi måtte selvsagt reklamere på dette, noe vi aldri gjør. Vi fikk selvsagt ny rett, svinekjøtt, perfekt. Vi opplevde det som om hovmester mente at kjøttet skulle være slik etter å ha konferert med kjøkkenet. Det var ikke noen proff opptreden, vi har faktisk litt peiling på gode fileter.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 500astra2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Dagens fisk var nydelig tilberedt. Smakfullt krydret, godt tilbehør, og gode poteter. Kanskje litt liten porsjon, men det er jo vanlig på bedre restauranter.

Dette er et hyggelig sted å gå ut for å prate med forretningsforbindelser. Her er nemlig stille - altså ingen dundrende musikk som gjør det umulig å høre hva de andre sier. Tenk om andre spisesteder kunne lære!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Vi var 2 par som skulle på teater og spise på Bristol Grill først. Men aller først en drink i baren. Baren har en interiør i gammel stil og fresht. Etter barbesøket ble vi geleidet in i restauranten. Alle bestemte seg for å bestille en biffrett. Et helt kjøttstykke ble tilberedt på en kullgrill fyrt med hele vedkubber. Fascinerende! Før biffen ble servert ble den skjært opp i skiver. Som tilbehør små hele grillede/stekte poteter og
bernaisesaus. Til maten ble det bestilt en Rioja vin

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bristol Grill, så også på

 

Har du vært i Bristol Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.