Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedre på konserter enn mat”
Anmeldelse av Sosialen Bar & Bistro

Sosialen Bar & Bistro
Vurdert som nr. 705 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Har vært her noen ganger på konserter på lørdags ettermiddag, og en gang fant vi ut at vi ville spise her etter konserten. Ikke verdens beste service da vi skulle bestille, vi ble møtt med kjølig arroganse. Maten var helt på det jevne, og vi ble mette.
Neste gang tror jeg nok vi finner et annet sted å spise, men vi kommer nok tilbake på konsert.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 53 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Jeg lot meg friste da jeg oppdaget at de hadde favorittretten min entrecote på menyen. Og ble helt sikker i min sak da kelneren garanterte mørheten på kjøttet og fortalte at denne retten står for 80% av omsetningen deres.
Skuffelsen ble derfor stor da jeg fikk et flatt kjøttstykke - gjennomstekt. Og tilbehøret som besto av ei alt for lita skål med potetmos, var iskald. Det siste rettet de opp, men det ihjelstekte kjøttstykket gjorde de ikke noe med.
Og absolutt ingen beklagelse eller kompensasjonen. Men rødvinen var heldigvis fortreffelig.
På tross av at hotellet jeg pleier bo på ligger i samme gate, tviler jeg på at jeg kommer tilbake med det aller første.

Dato for besøk: november 2018
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2017 via mobile enheter

Første gang jeg er her. Blueskonsert, sluttet kl 1800. God og høy musikk. Mye folk som hygget seg kvelden ut

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening som ga oss pommes frites selv om det ikke stod på menyen. Kjapp og hyggelig, selv på en travel torsdagskveld.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, 883carolined
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017

På jakt etter et sted å spise middag, hvor det samtidig var plass til en barnevogn, endte vi opp her. Tilfeldigvis så vi da vi gikk at barnevogner faktisk var uønsket på stedet, men vi fikk tydeligvis likevel spise der. Stedet har en fin atmosfære og koselig innredning. Menyen har et greit utvalg og prisene er ikke avskrekkende. I forhold til selve maten er det ikke de veldig store overraskelsene. Grei kvalitet på råvarene og greie smaker.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sosialen Bar & Bistro, så også på

 

Har du vært i Sosialen Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din