“Lunsj ”

Olivia Tjuvholmen
Vurdert som nr. 189 av 2 121 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Ved sjøen i Oslos nye bydel, nær Astrup Fearnley museet og blant kunstgallerier. Tjuvholmen er bygget på tre holmer ute i fjorden. Det inspirerte Olivias fotograf til å reise til Venezia for å ta bilder og film til denne Olivia-restauranten. Olivia på Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Vårt italienske kjøkken på Tjuvholmen Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn. Klassiske pastaretter og antipasti. Som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du velge kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Og her baker vi dessuten den spesielle Al Taglio pizzaen. Olivia på Tjuvholmen har en egen delikatesseavdeling. Vi har hjemmebakt focaccia, skinker, salami, ost, pesto, aioli og andre utvalgte produkter som du kan ta med hjem. Og her baker vi den spesielle al taglio pizzaen, som er en spesiell, italiensk take-away pizza stekt i en egen steinovn og skåret i skiver. Vanedannende god!
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

God lunsj for de som spiser kjøtt, men min venninne som fjernet kjøttet på sin rett fikk kun salatblader, og ikke noe annet til samme pris. Fryktelig dårlig service, servitørene er sure og kommer aldri til bordet. Jeg måtte henvise meg til hovmesteren for å få regninga. Kjedelig!

2  Takk, Bellavilde
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Hei Bellavilde. Vi beklager så mye for dårlig service, slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil gjerne at du kontakter daglig leder på restauranten, Jennie, på jennie@olivia.no, slik at vi kan komme i direkte kontakt med deg.

Anmeldt 11. desember 2018

Her fikk vi god mat og god service, ikke minst hadde lokalet en god atmosfære fordi man ikke satt «på geledd». Vi satt helt uforstyrret fra andre gjester. Prisene lå nok i det øvre skiktet hvis man skulle ha full middag, men her var endel rimelige småretter.

Takk, mettejohanne
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Fin beliggenhet på Tjuvholmen. Behagelig lokale, selv med mange mennesker til stede.
Maten er basert på det Italienske kjøkken, få valgmuligheter men utsøkt Pizza, som ble mitt valg denne kvelden.
Ikke akkurat topp service og jeg fikk litt følelsen av å bli ekspedert for det vi må.
Kommer sikkert tilbake, for en enkel middag.

Takk, Fredrik J
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Tusen takk for besøket og takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 2. desember 2018

Olivia Tjuvholmen er et hyggelig sted hvor jeg gjerne besøker igjen. Vi hadde bestilt bord til 10 stk, og dette var gjort klart til avtalt tid. (lørdag 02.12)
Til maten ble vi anbefalt en vin til 800,- , men det blir litt dumt når vi måtte etterspørre vinen to ganger før servitøren endelig kommer med flasken. Den ble sjenket i det maten kom på bordet.
Ellers syns jeg det er litt upassende at en servitør fomler med mobilen sin når det er flere gjester som prøvde å oppnå kontakt! Sammenlignet med Olivia Solsiden i Trondheim så har Olivia Tjuvholmen litt å lære når det kommer til servitørens tilstedeværelse.

2  Takk, HeidiLarsen
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei Heidi. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager så mye for dårlig oppfølging og service angående vinen, dette er ikke bra nok. Når det gjelder mobilbruk vil vi bare få sagt at våre servitører benytter håndholdte kasser som kan se ut som en telefon, men det er altså ikke det. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din slik at vi kan forbedre oss!

Anmeldt 7. november 2018

Det var mye folk så vi satte oss ute. Hyggelig betjening som fulgt opp både med bestilling og rask levering. Positiv opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Petter B
Ida Mietle F, Informasjonssjef på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Tusen takk for besøket og takk for hyggelig tilbakemelding!

Reisende som så på Olivia Tjuvholmen, så også på

Har du vært i Olivia Tjuvholmen? Del dine erfaringer!