“God mat”

Olivia Tjuvholmen
Vurdert som nr. 188 av 2 121 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Ved sjøen i Oslos nye bydel, nær Astrup Fearnley museet og blant kunstgallerier. Tjuvholmen er bygget på tre holmer ute i fjorden. Det inspirerte Olivias fotograf til å reise til Venezia for å ta bilder og film til denne Olivia-restauranten. Olivia på Tjuvholmen har to uteserveringer, en i hovedgaten blant galleriene og en mot sjøsiden og kveldssolen. Vårt italienske kjøkken på Tjuvholmen Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn. Klassiske pastaretter og antipasti. Som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du velge kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. Og her baker vi dessuten den spesielle Al Taglio pizzaen. Olivia på Tjuvholmen har en egen delikatesseavdeling. Vi har hjemmebakt focaccia, skinker, salami, ost, pesto, aioli og andre utvalgte produkter som du kan ta med hjem. Og her baker vi den spesielle al taglio pizzaen, som er en spesiell, italiensk take-away pizza stekt i en egen steinovn og skåret i skiver. Vanedannende god!
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi var 4 personer som hadde 3 retter og vi var alle sammen både mette og fornøyd. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, mortenn738
Voyage67320224115, Annat på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Otroligt kul att höra Morten! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære, koselig inne med åpent kjøkken, god mat og hyggelig betjening. Greie priser for kvalitet og beliggenhet.

1  Takk, 86jonasberg
Voyage67320224115, Annat på Olivia Tjuvholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Tusen tack för de fina orden Jonas! Varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 8. juli 2020

Vi hadde en fin kveld, med både pizza, pasta og salat. Pizza og lasagne er byens beste . Bursdagsbarnet fikk særdeles god service. Koselig atmosfære og hyggelige servitører . Anbefales!

2  Takk, heidichristine0

Så otroligt kul att höra att ni hade ett fint födelsedagsfirande hos oss! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Spiste en nydelig «Alla diavola».
Hyggelig betjening, god mat, ventet ikke spesielt lenge heller.
Var ikke veldig ryddig på toalettet men ellers full score.

1  Takk, Ingeborgsteen

Tusen tack för din feedback Ingeborg! Önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Anmeldt 5. juli 2020

Rask og effektiv service av hyggelig ung mann. God mat, fine lokaler og super beliggenhet på bryggekanten.

1  Takk, BeritS303

Tusen tack för fin feedback Berit, hjärtligt välkommen tillbaka!

Reisende som så på Olivia Tjuvholmen, så også på

Har du vært i Olivia Tjuvholmen? Del dine erfaringer!