Gunnar L
Bergen, Norway
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. feb. 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
JetteN147, Guest Relations ManagerRadisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. feb. 2019
Hei Gunnar L
Tusen takk for den flotte vurderingen av vårt hotell. Vi er kjempeglade for at vi kan tilby deg gode opplevelser samt bra lokasjon når du trenger å besøke Oslo og ønsker deg velkommen tilbake.
4.6 km fra Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
Double room
4.4 km fra Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Jeg var en natt på hotellet med en rullestolbruker. Vi begge ble positivt overrasket over hvor godt hotellet fungerte for mitt følge. Lett å komme seg rundt, god tilrettelegging på bad og romslig handikaprom.

Enkelt å komme seg til både Nydalen Torg (lite kjøpesenter) og T-banen gjennom parkeringskjelleren. Da det var mye snø ved vårt opphold så var dette gull for oss!

Personalet hadde service i toppklasse.

Et minus her må være at det manglet noen elementer i frokosten for «den yngre garde». Ellers en fin frokost!

Takk, Henrik P
JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2019

Hallo HenrikP388
Tusen takk for vurderingen av hotellet vårt. Vi er kjempeglade for at vi kan tilby en tilrettelegget opplevelse for deg og ditt følge samt at vårt personal viser utmerket service.
Vi håper dere velger å besøke oss flere ganger og ta gjerne kontakt på forhånd om det er noe vi kan gjøre for dere.
God helg!

Anmeldt 13. januar 2019

jeg hadde booket superior room. Rommet som er ganske trangt, lukter gammel røyk, badet er trangt 2x2m, sengene sto skjevt da jeg ankom, et ganske uryddig inntrykk. ingen tøfler eller badekåpe. ikke noe støpsel til vannkokeren, så den måtte jeg ta med på badet. ingen matservering kl 22. det lukter surt av sengetøyet.

Dette er alt for dårlig!

2  Takk, LaCiboulette
SuzanneH2231, Front Office Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hei ! Takk for din tilbakemelding. Jeg vil beklage for mangelfull rengjøring på rommet og dårlig lukt fra sengetøyet! Slik skal det ikke være og vi vil se nærmere på dette. Jeg har formidlet din kommentar videre til housekeepingavdelingen. Jeg håper morgenkåpe og tøfler ble raskt levert ! Ta gjerne kontakt hvis du har ytterligere spørsmål eller kommentarer. Vennlig hilsen, Suzanne Hansen, Front Office Manager.

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Hei! Jeg hadde et opphold hos dere 23/12 til 25/12. Der jeg hadde tenkt og feire julen min da min sønn å hans familie var syk. Jeg ringte de for og bekrefte min booking,da de ga meg ingen informasjon angående åpningstider på bar og restauranten. Da jeg sjekket inn fikk jeg heller ingen info på det! Seinere da jeg skulle gå ned i baren for en drink var den stengt! Hadde så tenkt å ta meg en tur i restauranten for et måltid var den også stengt..jeg gikk da opp på hotell rommet for og sjekke romservice,det fantes heller ikke. Det siste som manglet var at heisen ikke gikk..Jeg venter på en ordentlig forklaring visst jeg ikke får svar innen 7 dager går jeg videre med saken. Hilsen en misfornøyd kunde på rom.nr 426

Dato for oppholdet: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, Kay O
SuzanneH2231, Public Relations Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Hei !
Takk for din feedback. Jeg vil beklage så mye for mangelfull informasjon i resepsjonen. Jeg håper du fikk deg noe å spise på tross av at restauranten var stengt.
Åpningstider for restauranten i julen stod oppført på nettsiden vår, samt det var informasjon i resepsjonen om alternative restauranter. Jeg håper problem med heis ble raskt løst ? Ta gjerne kontakt med meg om du skulle ha ytterligere spørsmål eller kommentarer.
Vennlig hilsen, Suzanne Hansen, Front Office Manager

Anmeldt 17. desember 2018

Hyggelig hotell. God beliggenhet i Nydalen og nær buss og t-bane. Fine rom som er rene og med gode senger. Super avtale med treningssenter luke over veien. Frokost trekker litt ned med varmretter som ikke holdes varme. (skjedd under flere opphold jeg har hatt).

Dato for oppholdet: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, ovboerr
JetteN147, General Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Hei Ovboerr
Takk for at du deler din mening med oss. Vi jobber med å finne en bra løsning for varm maten under frokosten og håper på å finne en effektiv en! Så bra at hotellet faller i smak utseendemessig og at sengene er gode slik at du får sovet godt. Vi gleder oss til neste besøk og ønsker deg et godt nytt år.

Anmeldt 18. november 2018

Hyggelig hotell med preg av business. Fine rom, litt modent kanskje for oppdatering.Svært hyggelig ansatte og god stemning i lobbyen. Svært bra alternativ for en Oslo-reise. Kort vei med T-banen ned til City. Vi gikk Akerselva ned og det var en flott opplevelse.Litt stivt prisnivå.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, DogOnSnail
JetteN147, Guest Relations Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Takk for din tilbakemelding DogOnSnail. Så fint at du hadde det greit hos oss. Vi har pusset rommene og om du ønsker å komme på helgebesøk så er prisene lavest mellom søndag og mandag. Jeg er veldig glad for at servicen samt stemningen falt i smak og ønsker deg velkommen tilbake.