Suzanne Hansen, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. sep. 2020
Hei ! Takk for din tilbakemelding. Så bra du var fornøyd med rommet du ble tildelt samt service :) Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ! Vennlig hilsen, Team Nydalen
Synes alltid det er behagelig å komme hit. Blir tatt imot godt av ansatte. Og føler dette er et sted hvor man kan finne ro uten noe støy utenifra eller fra andre rom. Om muligheten byr på det, kommer jeg gjerne tilbake.
Spør Tmtderas om Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
1 Takk, Tmtderas
SuzanneH2231, Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020
Tack för dina kommentarer om din vistelse på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss och vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med något mer.
Vänliga hälsningar, Team Nydalen
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er et kjempe ålreit Hotell, lett å komme til, greit å parkere i parkeringshus, vi betalte 280,- Det er rimelig i forhold til å stå parkert ute i gaten. Fin beliggenhet og enkelt å komme til T- bane og buss . fint rom, gode senger, God luft på rommet. Så hyggelig betjening. Jeg kommer garantert tilbake.
Spør tovegunn om Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
2 Takk, tovegunn
SuzanneH2231, Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2020
Kära Tovegunn,
Tack för din fina feedback om din vistelse på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo. Vi är glada över att höra att du trivdes hos oss och vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka till vårt hotell snart.
Vänliga hälsningar, Team Nydalen
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Supert opphold. 2 minutt og gå til t-banen. Betjeningen var smilende og hyggelig. Frokosten var veldig god! Rolig og behagelig stemning. Veldig gode senger, rent og greit rom, ikke noe støy fra noen kant .
Spør anka345 om Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
2 Takk, anka345
SuzanneH2231, Front Office Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020
Hei ! Takk for din hyggelige tilbakemelding. Så godt du likte både service og mat :) Velkommen tilbake ! Vennlig hilsen, Team Nydalen
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Beliggenhet er ok. Størrelsen på rommet er bra. Renhold er sånn passe. Frokosten er sannsynligvis den minst imponerende jeg noen gang har opplevd på noe hotell. Kald varmmat, tørr ost, tre(!) typer pålegg, skinke, laks og smakløs rømmesild er ikke nok.... Det er dessverre ikke første gang dette blir påpekt heller.
Dato for oppholdet: januar 2020
Spør bhalan966960 om Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
1 Takk, bhalan966960
SuzanneH2231, Front Office Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2020
Hei ! Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du ikke var fornøyd med frokost. Det er ala carte frokost meny om du skulle ønske varmretter som ikke er på buffeten. På tross av din tidligere opplevelse håper vi å se deg igjen ved en senere anledning. Vennlig hilsen, Team Nydalen
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Imøtekommende personale og flott service. Nydelig frokost og meget variert pålegg med smakfullt anrettet. EVO treningssenteret de har avtale med var ikke noe særlig. Burde heller hatt avtale med Sats som også ligger ganske nærme. Gode senger og fine rom. Utvalget av ølsorter kunne vært bedre i baren.
Dato for oppholdet: januar 2020
Spør Njål H om Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo
1 Takk, Njål H
SuzanneH2231, Front Office Manager på Radisson Blu Nydalen Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020
Hei ! Takk for din hyggelige tilbakemelding. Så hyggelig å lese at du var fornøyd med både mat og service :) Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning. Vennlig hilsen, Team Nydalen