Mitt 4. opphold siden februar. Upersonlig følelse ved innsjekk. Rommet var luftig, stort og bra, vi sov godt. Men det betalte vi for. Prisene har virkelig steget drastisk i forhold til tidligere i år, også i restauranten. Den benyttet vi ikke denne gangen. Men prisene der hadde steget allerede i mai. Hele menyen var byttet ut. Servicen ved frokosten satte oss ut! Vi ba om vi kunne få pose til å ta med matpakke, og fikk det, til nød. For hvis vi tok med mer enn et par brødskiver, måtte vi betale. Det ble det ikke sagt noe om i mai, da vi spurte om det samme. Da var servicen en helt annen. Under måltidet nå i juni, kom en av de andre servitørene og kjeftet oss huden full fordi vi hadde smurt matpakke. Det var ikke lov å ta med noe ut, skjelte hun på engelsk! Etter det mistet jeg matlysten. Eneste måltidene vi spiste var frokosten etter første natt. Den andre morgenen valgte vi å ikke spise frokost på hotellet. Utvalget er fantastisk, men personalet gjorde frokosten til en ubehagelig opplevelse. Rengjøringen på rommet var bra. Savnet badekar, som visstnok er kun på de eldre rommene. Ved utsjekk ble det noe kluss slik at jeg ble belastet med dobbelt beløp. Vi finner et annet hotell neste gang.