“Nydelig mat, men negativ vinopplevelse”
Anmeldelse av Beijing Palace

Beijing Palace
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. august 2020

Vi var 2 par som skulle prøve dim sum på Beijing Palace. Vi bestilte mat og en flaske Barbera d'Alba fra GD Vajra, årgang 2017. Nydelig mat og en meget god vin til kun 499 kroner (polpris 224 kr for 2018 årgangen).
Vi ønsket en flaske til av samme vin, men fikk da beskjed at de ikke hadde flere igjen. Kelneren kom så med en flaske Valpolicella fra Villa Borghetti, 2019-årgang, og sa at dette var en bedre vin, men at vi skulle få den til samme pris som Barberaen. Denne vinen viste seg å være av en helt annen, og dårligere, kvalitet, men dette ble avvist av kelneren. Denne vinen koster 134,90 kr på polet og får svake kritikker. Vi følte oss lurt av kelneren, og dette trakk veldig ned.
Maten var som sagt nydelig, og vi kommer tilbake. Men vil da være mer bevisste på vinvalget, og at ikke kelneren skal lure oss.

3  Takk, FellowTraveler799320

Anmeldt 13. august 2020

Et hyggelig sted med en observant og blid betjening. De har god dim sum til hyggelige priser. I tillegg har de et bra vinkart.

1  Takk, Per Harald S
Anmeldt 5. desember 2019

Variert og artig komponert 10-retters meny med kjøtt- og sjømat servert på spennende måter. Litt vanskelig å spise noen av rettene uten kniv og gaffel.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, BislettBeboer
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Tok en sen søndagslunsj på Beijing Palace. Ikke noe dumt alternativ. Restauranten fremstår ny og fresh med hyggelig interiør. Bestilte dim sum meny. Den var egentlig veldig god. Dumplingsene var av forskjellige typer - både med sjømat og kjøtt. Ikke noe å utsette på dem. De var smaksrike og saftige. Absolutt et sted å anbefale. Fin kineser uten fast food Kina mat.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Oivind_oivind
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Vi er svært glade i autentisk kinesisk mat og har spist på en del dim sum restauranter. Vi bestilte noen dim sum retter på deling, men det var ikke imponerende. Lite smak og tørre. Servitøren var veldig hyggelig, men desverre var ikke måltidet bra.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 354tingh

Reisende som så på Beijing Palace, så også på

Har du vært i Beijing Palace? Del dine erfaringer!