Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Is i kulda”

PARADIS Gelateria Tjuvholmen
Vurdert som nr. 3 av 25 Dessert i Oslo
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Beskrivelse: Italiensk Iskrem: frisk og hjemmelaget.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

God is og grei kaffe, tiramisu som ikke var laget idag.... Det beste med stedet var de kule stolene !

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 480lassec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (152)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 152 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Mange spennende smaker! Rød grapefrukt og grønt eple kan anbefales på en varm sommerdag. Hadde også diverse glutenfrie kjeks, som er et stort pluss. Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2018
Takk, hildeguns2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Var her i sammen med min familie. Bestilte ulike slag is. Ja, den er god. Men ikke så mye mer enn det.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Utrolig god is og annet godt her. Kult med det nye lokalet på Tjuvholmen, men kunne ikke de ansatte koste på seg å virke ørlite grann mer interessert i kundene sine? Jeg fikk i tillegg nesten kjeft av hun som betjente meg da jeg påpekte at det jeg bestilte var i skapet ved siden av disken - da hun påstod det var utsolgt for det jeg ønsket, siden det var tomt i disken. Makan. Skjerp dere - og jeg/vi kommer på besøk igjen - og igjen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Britt R. H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2018

Dette er en kulinarisk søt opplevelse. fantastisk deilig iskrem og variasjon. Ikke billig, men det er vert hver eneste øre. Hyggelig sted og betjening

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Gabriel M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på PARADIS Gelateria Tjuvholmen, så også på

 
Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i PARADIS Gelateria Tjuvholmen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.