Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Norges beste is?”

PARADIS Gelateria Tjuvholmen
Vurdert som nr. 3 av 25 Dessert i Oslo
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Beskrivelse: Italiensk Iskrem: frisk og hjemmelaget.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Var her forrige uke, jeg har aldri smakt så god is noen gang.
Lurer veldig på hvor jeg kan kjøpe esker av denne isen for å ha lagret hjemme?

Smakte også på en kaffe med vaniljeis. Espressoen smakte helt nydelig og isen like så, vanvittig kombo.

Terningkast 6!

Dato for besøk: august 2021
Takk, allanwL589OT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 146 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Så mye bra is, vanskelig å velg smakene. Jeg bestemte for pistasj, snikers paradis og caramello salato som var alle tre herlig. Spesielt pistasj isen smakte virkelig pistasj nøtter og ikke lik sånn kjemisk smakende pistasj is som du får på butikken.

Dato for besøk: august 2021
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Vi gikk innom denne iskrembaren etter en bedre lunsj på Tjuvholmen. Vi hadde gledet oss til å smake en skikkelig iskrem i sommersolen. Desverre ble dette en nedtur. Isen smakte veldig kunstig og vaniljeisen var helt tydelig laget med vanillin og ikke ekte vanilje. Min kone hadde jordbærisen og denne smakte også veldig kunstig, nærmest som den var laget på et laboratorium.
Det kan godt være at denne isen er "hjemmelaget" noe jeg er litt i tvil om, men når det kommer til smaken så får man mye bedre "hjemmelaget" is i matbutikken til en rimligere penge.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SimenS225
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Her er det mye godt å velge i og noe for alle ganer. Is med naturlige smaker, blant annet min favoritt med pistasj. Relativt dyrt. Butikken har også salgsvogn mot sjøfronten på Tjuvholmen på sommerstid. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Det var virkelig verdt det å gå et stykke for å komme hit. Favorittene var sitron, sjojolade og pistasj. God espresso også. Høy kvalitet!

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, 241rune_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på PARADIS Gelateria Tjuvholmen, så også på

 
Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i PARADIS Gelateria Tjuvholmen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.