“Koselig sted med bra service”
Anmeldelse av Rust

Rust
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Som mange andre står vi i RUST midt oppe i en krevende tid på grunn av Covid-19. Omstendigheter krever at vi ikke kan holde åpent: Det er vårt bidrag til den nasjonale dugnaden for å begrense smitten. Vi tror at vi kommer til å klare oss gjennom dette om vi står sammen og støtter hverandre.
Anmeldt 9. desember 2018

Synes dette stedet fortjener skryt etter den italienske touchen/endringen. Servicen var usedvanlig bra, en mann som anbefalte oss en god prosecco som vi var fornøyd med, samt at han hele tiden sjenket vann og sjekket med jevne mellomrom at alt var bra. Vi spiste pasta, likte spesielt godt den som var kremet med kylling. Koselig atmosfære! Hit kommer jeg tilbake.

2  Takk, TravelerM88

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Kokken var uheldig med kyllingpaninien - det virker som om den var kokt! Vi klagde og fikk en annen rett. God service - ingen tips gitt.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Havar56
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi var 3 venninner som etter tidligere erfaringer ville spise lunsj på Rust - Hva har skjedd?? Menyen var minimal og maten kom i små posjoner, var kjedelig og smakte ikke godt! Ikke fikk vi maten samtidig heller. Anbefales ikke!

3  Takk, imhha
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Rust har i alle år vært min favoritt-tapas restaurant i Oslo, men den nye tapas-«planken» skuffet stort. Lite mat og lite variasjon (deilig brød var byttet ut med normalt hvitt brød, de salte potetene var byttet ut med noe mindre godt, ingen bacon-dadler og kjøttbollene var borte). Stor skuffelse! Håper den klassiske planken kommer tilbake for beliggenheten er perfekt om sommeren!

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Ingrid L
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Koselig sted i rolige og behagelige omgivelser. God mat og drikke. Hyggelig personale som gav bra service.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, stianwintherrugtvedt

Reisende som så på Rust, så også på

Har du vært i Rust? Del dine erfaringer!