Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sted, flott utsikt og nærhet til sjøen”
Anmeldelse av Sanguine Brasserie

Sanguine Brasserie
Vurdert som nr. 431 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 132 - USD 298
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: På sjøsiden av operaens foajé finner du Sanguine Brasserie. Med en enorm glassfasade bak huset, er dette en av Oslos beste uteplasser, uansett sesong. Utsikten utover Oslofjorden er storslagen og i en klasse for seg selv. Om sommeren strekker restauranten helt ned til vannkanten. Sanguine og foajéområdet preges av et yrende liv og en sitrende forventning til kveldens forestilling.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Vi var 5 kolleger som spiste sammen. Alle valgte ulike retter, og alle var superfornøyd med maten. Liker også at det er litt rolig her, litt utenom byens kjas og mas. Det var nydelig vær og vi ble tilbudt plass ute på terrassen, nærmest i vannkanten. Vakkert! En herlig kveld.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Camper400021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (170)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 170 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Først var vi glade for å ha fått et bord på uterestauranten, med utsikt til sjøen. Vi var så fornøyde at vi en stakket stund glemte den gamle leksa «god beliggenhet er lik dårlig kvalitet». Vi stusset litt over den kjedelige menyen, type smørbrød med laks, smørbrød med reker etc, men ble glade over å finne en vegetar-pastasalat på menyen og bestilte den. Den viste seg å være den mest intetsigende retten ever. Den besto av ihjelkokt pasta, noen mikroskopiske biter av rødbete, 4 halve cherrytomater, bittelitt chevre og en 3-4 valnøtter og et par slappe salatbladbiter. Og Ingen dressing som kunne kjennes på smaken i hvert fall. Og ikke brød til. Den smakte INGENTING, noe jeg svarte da servitøren spurte hvordan det smakte. Han stakkar prøvde så godt han kunne å gjøre opp for det, han som var helt alene på jobb og greier. Han kom med nydelig sjokolade og kaffe til oss, men det hindret meg dessverre ikke i å skrive denne dårlige anmeldelsen. Feilen sitter som regel alltid hos ledelsen i en bedrift. Hvordan kan de tillate at det serveres så kjip mat, hvorfor har de satt standarden så lavt? Er målgruppa naive turister som besøker stedet kun en gang?

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Trude R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Bjørvika er et hyggelig sted å besøke. Av flere muligheter valgte i spise på Sanguine i operahuset.
Vi hadde lest menyen v inngangen til restauranten (smittevern var hensyntatt). Ved bordet ba vi om en meny som var en QR kode som var satt i stativ på bordet. Vi husket menyen og bestilte Cæsar salat og vin. Vinkart forelå ikke på QR koden. Første anbefaling fra kelner var de beste (mest kostbare) vinene. Vi ønsket en Chardonnay, endte opp m en soave drue, den smakte oss. Cæsarsalaten derimot var en stor skuffelse, lite smak og det sprøstekte bacon var noen seige klumper. Vannglassene ble satt på bordet, men ikke vann. Vinflasken ble satt i kjøler (fint) v inngangsdøren og flasken måtte etterlyses. Været var fint, men mat og service sto ikke i stil med prisen som ble betalt. Neste gang velger i et annet spisested i Bjørvika.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 732astridw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Dessverre en stor skuffelse. Enter tre forsøk gir vi opp denne restauranten. Vi har vært oppgitte og frustrerte hver gang. Personalet viser liten interesse for oss. Vi må be om vin og vann-påfylling flere ganger. Vi ba om å få drikken stående på bordet vårt, men det fikk vi ikke. Vi kjøpte en tilsynelatende god hvitvin. Kelneren klarte å ødelegge korken tre ganger - før den var ute av flasken. Da vi skulle prøvesmake, var det flere korkbiter i glasset. Vi ba om en ny flaske, det tok en halv time før vi fikk den. Ingen unnskyldning fra en ikke norsktalende kelner - bare oppgitthet. Vi rakk så vidt forestillingen - trodde to og en halv time var nok. Fersk skrei gledet vi oss til, men den var dessverre ihjelkokt. Forretten besto av laks, fire munnfull. Nei, dette gidder vi ikke mere. Skjemmes - med tanke på alle turistene/utlendingene som kommer på besøk. Vi kommer ikke igjen!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 451sisselb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Vi var her to dager på rad i forbindelse med jobbseminar, og må si dette er helt i toppklasse av hva vi har opplevd av kvalitet på mat i lunsjer med jobben - som det er mange av.

Utvalg og retter er kanskje tradisjonelle, men kvaliteten på det man får er så høy og servicen så uvanlig vennlig og god at det likevel føles som «noe helt annet». Vi hadde et utvalg retter, og samtlige gjester (16) var overrasket over kvaliteten. Legger man til de vakre omgivelsene så er dette et svært godt valg for lunsj.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Pia75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sanguine Brasserie, så også på

 

Har du vært i Sanguine Brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.