Dette var dessverre en komisk dårlig opplevelse. Det kan virke som småting, men sammen ble dette veldig ødeleggende.
Vi ble vist til bordet, der servitøren begynte å prate før vi fikk satt oss, så vi ble stående og høre på. Vi ble to mindre gjester enn forventet, og ga beskjed om dette, men servitøren tok ikke bort dekket til de som ikke kom, som resulterte i at vi ble ventende lenge på å få bestille. Det kom etterhvert en servitør nr.2 og tok bestillingen, som påpekte at han trodde vi ventet på flere.
Vi ble servert brød (som var kjempegodt, men ble kastet på bordet i forbifarten av en servitør) og takket ja til mer når hovedretten kom. Hovedretten (oksekjake) smakte veldig lite, noe som var veldig skuffende for prisen som var satt på den. Når de tok tallerkene våre, så sto brødet igjen og vi hadde lyst til å kose oss med det, men brått fløy det en servitør forbi og tok det med seg.
Når bestilling for dessert ble tatt, så var servitøren rask på å gå, det ble ikke spurt noe om kaffe, og vi hadde ikke mulighet til å få spurt om det.
Dessert ble servert, trodde vi, men servitøren kom med feil bestilling. En sitronkrem (som så veldig lekker ut) ble stående og de gikk for å fikse en til. Etter et par minutter kom en servitør og hentet sitronkremen og fortalte oss at det var feil bord denne hadde gått til.
Når begge sitronkremene endelig ble satt ned, så ble vi målløse, den så ingenting ut som den vi nettopp hadde hatt på bordet og så rett og slett uferdig ut. Vi spurte servitøren og vi fikk klar beskjed om at sånn skulle den se ut. Etterhvert kom servitøren gående med saus (som manglet fra det vi hadde fått servert) og marengs på en tallerken.
Det ble aldri sjekket med oss om vi var fornøyd, og vi sitter igjen med en følelse av at fokuset var å få oss ut så raskt som mulig.
Oppsummert: vi kommer ikke tilbake.