Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Bella Bambina

Bella Bambina
Vurdert som nr. 1 089 av 1 570 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. november 2018

De ansatte var ikke hyggelige, og man måtte oppsøke de for å få bestilt. De sto og pratet, og fulgte ikke med på gjestene. Flere gjester forlot restauranten uten å bestille, og jeg tipper det var pga manglende service.

Maten var helt ok. Ville heller gått på Olivia.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, erifre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (554)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7478 av 554 anmeldelser

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Vi tok en kjapp middag her, da vi sov på hotellet rett ved siden. Bra lokasjon er vel det mest positive vi kan si. Lite oppmerksomhet fra servitørene og helt middels mat. Vi spiste en kyllingrett hvor tilbehøret helt tydelig var varmet opp. Maten sto ikke til prisen.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Graaskjegg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var to kolleger som skulle ha noe å spise før avreise til Gardermoen. 5 minutter etter vi bestilte drikke kom en sint og irritert ansatt bort for å lire av seg: «You HAVE to eat! Thats the RULE!». Dette uten at vi var spurt om hva ville spise på forhånd.

Gjester i nærheten reagerte, og det hele ble en forferdelig ubehagelig opplevelse.

Maten vi motvillig måtte bestille (vi ville selvfølgelig gå) var også av laber kvalitet.

Frarådes på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, rasmusg588
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Servitørene er raskt på pletten når en ankommer, men viser seg ikke utenom når de serverer maten.

Maten var helt grei, men manglet salt og pepper. Når det ikke står på bordet og servitørene ikke viser seg mens maten er varm, blir det alt i alt en dårligere opplevelse enn det hadde trengt å være.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Cansadita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Det eneste positive jeg kan si er at vi slapp å betale for maten. Det er den tørreste kyllingfileten jeg har fått noen sinne, og i tillegg var den kald! Servitøren forsøkte å få varmet den opp (mikro virket det som), men jeg orket rett og slett ikke å spise den. Ikke noe bedre gikk det med lasagne til samboeren. Kald og smakte igrunnen ingenting. Kald «Spetti» var kommentaren. Hold dere unna!!!

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, gryanitaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bella Bambina, så også på

 

Har du vært i Bella Bambina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.