“God mat, men manglende servitører!”
Anmeldelse av Bella Bambina

Bella Bambina
Vurdert som nr. 1 090 av 2 123 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord i denne restauranten etter anbefalinger fra andre. Vi valgte forskjellige retter og smaksopplevelsene av maten var gode. Maten var velsmakende og god. Det som totalt ødela inntrykket og opplevelsen var mangel på service fra servitørene. Virket som ingen av dem hadde oversikt over oss gjester. Vi måtte flere ganger tilkalle dem, for å få oppmerksomheten. De var totalt fraværende denne ettermiddagen. Dette var synd, for mat og miljø var svært bra, men servitørene var uproffesjonelle og ikke tilstede på jobben sin.

Takk, travelmann3

Anmeldt 22. november 2018

De ansatte var ikke hyggelige, og man måtte oppsøke de for å få bestilt. De sto og pratet, og fulgte ikke med på gjestene. Flere gjester forlot restauranten uten å bestille, og jeg tipper det var pga manglende service.

Maten var helt ok. Ville heller gått på Olivia.

Takk, erifre
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Vi tok en kjapp middag her, da vi sov på hotellet rett ved siden. Bra lokasjon er vel det mest positive vi kan si. Lite oppmerksomhet fra servitørene og helt middels mat. Vi spiste en kyllingrett hvor tilbehøret helt tydelig var varmet opp. Maten sto ikke til prisen.

2  Takk, Graaskjegg
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var to kolleger som skulle ha noe å spise før avreise til Gardermoen. 5 minutter etter vi bestilte drikke kom en sint og irritert ansatt bort for å lire av seg: «You HAVE to eat! Thats the RULE!». Dette uten at vi var spurt om hva ville spise på forhånd.

Gjester i nærheten reagerte, og det hele ble en forferdelig ubehagelig opplevelse.

Maten vi motvillig måtte bestille (vi ville selvfølgelig gå) var også av laber kvalitet.

Frarådes på det sterkeste.

1  Takk, rasmusg588
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Servitørene er raskt på pletten når en ankommer, men viser seg ikke utenom når de serverer maten.

Maten var helt grei, men manglet salt og pepper. Når det ikke står på bordet og servitørene ikke viser seg mens maten er varm, blir det alt i alt en dårligere opplevelse enn det hadde trengt å være.

Takk, Cansadita

Reisende som så på Bella Bambina, så også på

Har du vært i Bella Bambina? Del dine erfaringer!