“God lasagna,kan anbefales”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Første gang for meg her,og nydelig lasagna,spiste vi alle tre.Ene av oss vært der flere ganger.God mat og middels priser.

Takk, Cille_carlsen

Anmeldt 15. januar 2019

Kanskje urettferdig å gi karakter etter et besøk, men etter det vi opplevde ser vi ingen grunn til å gå tilbake heller!
Fikk inntrykk av hun som serverte oss kasta maten på bordet vårt og var dønn uten interesse for at vårt besøk der skulle bli bra!
Et tapasfat med ost og skinke som var langt over snittet kjedelig og nitrist!!!
Overbevist at det finnes bedre alternativer i hallen!!

1  Takk, groeseth
Anmeldt 14. januar 2019

Ha vært her mange ganger, alltid hyggelig betjening og alltid velsmakende mat. Denne gang ble vi anbefalt lasagne, og det var veldig godt. Vi kommer sikkert igjen.

Takk, 144Bj_rn_A
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Samboer, en venn og jeg tok en sen middag på Bella Bambino. Dette var virkelig dårlig. Carbonaraen lager jeg mye bedre selv og jeg er ikke noe god kokk. Samboeren sin Bolognese smakte som Spaghetti Ala Capri.

Aldri mer om vi skal tilbake hit. Dette var meget meget dårlig

3  Takk, 617trudee
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Dårlig service, ingen norske servitører.
Kald bolognese og altfor høye priser for kvaliteten.
Vanskelig å kommunisere med servitørene

Takk, SebastianTusvik96

Reisende som så på Bella Bambina, så også på

Har du vært i Bella Bambina? Del dine erfaringer!