Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Operamiddag ”
Anmeldelse av Bella Bambina

Bella Bambina
Vurdert som nr. 1 090 av 1 570 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Tre par besøkte restauranten før vårt operabesøk. Lokalet i Østbanehallen var hyggelig, men noe kjølig i vinterkulden ute. Mottakelsen var bra, men starten med servering av Prosseco til gjestene, som ikke kom samtidig, stoppet opp. To servitører var involvert. Det virket som det var skifte av betjening. Da den tredje, kvinnelige servitøren tok over rettet det hele, både med servering av drikke og bestilling av mat. Mayten ble raskt servert, og alle de bestilte rettene var meget delikate og gode. Hele tiden var vår servitør meget oppmerksom og hyggelig. Vi gir restauranten vår beste anbefaling!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, _rnulfd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (554)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6569 av 554 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Første gang for meg her,og nydelig lasagna,spiste vi alle tre.Ene av oss vært der flere ganger.God mat og middels priser.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Cille_carlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2019

Kanskje urettferdig å gi karakter etter et besøk, men etter det vi opplevde ser vi ingen grunn til å gå tilbake heller!
Fikk inntrykk av hun som serverte oss kasta maten på bordet vårt og var dønn uten interesse for at vårt besøk der skulle bli bra!
Et tapasfat med ost og skinke som var langt over snittet kjedelig og nitrist!!!
Overbevist at det finnes bedre alternativer i hallen!!

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, groeseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. januar 2019

Ha vært her mange ganger, alltid hyggelig betjening og alltid velsmakende mat. Denne gang ble vi anbefalt lasagne, og det var veldig godt. Vi kommer sikkert igjen.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Samboer, en venn og jeg tok en sen middag på Bella Bambino. Dette var virkelig dårlig. Carbonaraen lager jeg mye bedre selv og jeg er ikke noe god kokk. Samboeren sin Bolognese smakte som Spaghetti Ala Capri.

Aldri mer om vi skal tilbake hit. Dette var meget meget dårlig

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 617trudee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bella Bambina, så også på

 

Har du vært i Bella Bambina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.