“En matopplevelse helt på det jevne”
Anmeldelse av Jensens Bofhus

Jensens Bofhus
Vurdert som nr. 1 412 av 2 062 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Grill, Sentraleuropeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. januar 2019

Besøkte spisestedet en lørdags kveld. Sikkert ikke den beste tiden å besøke denne restauranten hvis man ikke er villig å vente litt på bord og maten. Tok litt tid før vi fikk bord, men måtte vente lenge på maten. Maten var for såvidt ok, men biffen til en av personen i vårt følge var langt under pari. Seige greier. Fikk dessert på huset som et plaster på såret. Den var god. Servitørene var hyggelig og de løp beina av seg. Toalettene var dårlig rengjort og sofaen vi satt i var i ferd med å gå i oppløsning. Jensens Bøfhus er ikke stedet for kulinariske opplevelser, men grei mat til en grei pris. På linje med Egon og Fridays.

Takk, ToreA23

Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min samboer dro dit i lunchen for å spise mat. Måtte vente 40 min før maten kom. Servitørene ga god service og maten var god, men det virker som om servitørene har for mye å gjøre og at de er underbemannet på kjøkkenet.

Takk, Dreamer159612
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Jensen bøfhus er kanskje mest kjent middag,
men vi har besøkt dem på jakt etter en god lunsj.
Min kone spiste en mørbrad biff og jeg hamburger begge med chips.
Meget god og rimelig lunsj rundt 100 kr.

Takk, Trond M
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Middelmådig mat og service! Litt samlebandinntrykk. ‘Kokt’ entrecote og litt tørr indrefilet. Vi prøver et annet sted neste gang.

Takk, HelenE1670
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Veldig travel kveld på restauranten, men det er ingen unnskyldning for dårlig service og middelmådig mat.

Takk, GunnV28

Reisende som så på Jensens Bofhus, så også på

Har du vært i Jensens Bofhus? Del dine erfaringer!