Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En matopplevelse helt på det jevne”
Anmeldelse av Jensens Bofhus

Jensens Bofhus
Vurdert som nr. 1 248 av 1 591 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Grill, Sentraleuropeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. januar 2019

Besøkte spisestedet en lørdags kveld. Sikkert ikke den beste tiden å besøke denne restauranten hvis man ikke er villig å vente litt på bord og maten. Tok litt tid før vi fikk bord, men måtte vente lenge på maten. Maten var for såvidt ok, men biffen til en av personen i vårt følge var langt under pari. Seige greier. Fikk dessert på huset som et plaster på såret. Den var god. Servitørene var hyggelig og de løp beina av seg. Toalettene var dårlig rengjort og sofaen vi satt i var i ferd med å gå i oppløsning. Jensens Bøfhus er ikke stedet for kulinariske opplevelser, men grei mat til en grei pris. På linje med Egon og Fridays.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ToreA23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (672)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7074 av 672 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min samboer dro dit i lunchen for å spise mat. Måtte vente 40 min før maten kom. Servitørene ga god service og maten var god, men det virker som om servitørene har for mye å gjøre og at de er underbemannet på kjøkkenet.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Dreamer159612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Jensen bøfhus er kanskje mest kjent middag,
men vi har besøkt dem på jakt etter en god lunsj.
Min kone spiste en mørbrad biff og jeg hamburger begge med chips.
Meget god og rimelig lunsj rundt 100 kr.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, tromath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Middelmådig mat og service! Litt samlebandinntrykk. ‘Kokt’ entrecote og litt tørr indrefilet. Vi prøver et annet sted neste gang.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, HelenE1670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Veldig travel kveld på restauranten, men det er ingen unnskyldning for dårlig service og middelmådig mat.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, GunnV28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Bofhus, så også på

 

Har du vært i Jensens Bofhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din