Mørbradbiffen (godt stekt) her er en av mine favorittretter EVER! Utrolig godt! Spist her flere ganger.
Vi bestemte oss for å ta en rask lunsj her før vi skulle på teater, og tenkte at vi kom til å ha god tid til å gå i butikker og gjøre noen ærender... slik ble det ikke.
Her bør man virkelig ha god tid.
Vi sto og ventet på bord en stund, de to som sto foran oss hadde tydeligvis ventet lenge, for de ga opp og gikk i sinne. Vi valgte å stå litt til, og etter ca et kvarter fikk vi tildelt et skittent bord uten bestikk. Deretter tok 20 minutter før vi fikk bestille, og deretter omtrent 45 minutter å få maten. Så måtte vi vente ytterligere på å få betale...
Greit hvis det er travelt, men de fleste servitørene sto og hang i baren eller vasket bord. Det må da gå an å disponere tiden litt bedre?
Maten var ok, ikke noen kulinarisk opplevelse, men helt grei. Medium stekt biff var gjennomstekt. Salaten var slapp og brun i kantene. Stekt blomkål og brokkoli var tydelig varmet opp fra fryser. Ikke ferske råvarer her i gården...
Bearnaisesausen smakte majones med estragon... ikke slik jeg forventer at bearnaise skal smake. Dvask pommesfrites uten krydder.
Servitørene hadde veldig varierende humør, vi hadde fem ulike... en som ga oss bord, en som tok bestillingen, en som kom med drikke, en annen som kom med maten og en siste som kom med regningen. To av dem var vennlige og smilende, de andre så ut som de hadde en skikkelig dårlig dag.
Hadde maten vært over snitttet god, så hadde det vært verdt ventetiden, men dette var bare såvidt akseptabelt. Og tiden trakk opplevelsen veldig ned.
Vi måtte løpe til teateret... og vi hadde i utgangspunktet over to timer på oss til å spise og gå i butikker.
Styr unna hvis du ønsker rask servering og god service.
Fire personer på en tirsdag ettermiddag. God service og rask servering. Stor burger ned øl til alle sammen.
Har vært her er par ganger. Biffen var helt ok. Desserten var god. Ellers er hyggelig sted med vennlig personale.
Det var mange småbarnsfamilier den lørdags ettermiddagen vi var der, men det var ikke noe ubehagelig støy fra dem for barna fikk tegnesaker å holde på med når de ikke spiste. Prisnivået er rimelig, og maten er god. Servitøren var ung, men han var oppmerksom og vennlig. Vi fikk en stor karaffel med vann og isbiter helt automatisk, og det synes jeg var veldig bra. Mannen min som valgte softis til dessert, ble veldig begeistret over at han kunne forsyne seg med så mye han ville.Stedet gav mersmak!