“Super service”

Kjøkken: Grill, Sentraleuropeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. august 2020

Flunke kelnere som spør og lytter til kundene. Fikk maten på under 15 minutter etter at vi bestilte. Nydelig atmosfære. Helt grei pris. Ikke for dyrt i det hele tatt. Alt i alt storfornøyd

1  Takk, Sofiepettersen

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Rimelig biffrestaurant. Bestilte 300gr entrecôte medium med whiskysaus. Herlig mørt kjøtt. Ble også bestilt Herregårdsburger som var perfekt stekt. Mye mat for pengene. Anbefaler whiskysausen.

1  Takk, Truls P
Anmeldt 18. juli 2020

Vi hadde bestilt bord i god tid før vi skulle besøke Oslo. Når vi ankom fikk vi nærmest beskjed om å bestille drikke og mat så fort som mulig da de ventet et bord til 12 personer etter oss. Det var lite spørsmål om vi ville ha mer mat eller drikke, og det var feil med bestillingene som ble tatt. Noen

1  Takk, rmoln9
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Helt tragisk!!
Hadde et forferdelig restaurantbesøk, en av de verste så langt i livet! Brusen var død (ingen kullsyre) - kelneren ble sur når vi nevnte dette. Ca 20 minutter etter vi bestilte maten, kom en annen kelner bort til bordet og forteller at de ikke hadde nok biffsalat til alle som hadde bestilt dette.... aldri mer!

1  Takk, chroa88
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Hadde hatt lyst å besøke denne lenge, men skuffelsen var stor. Jeg ville ha indrefilet medium, mannen min ville ha medium pluss. Merkelig å få til svar at medium pluss ikke var et alternativ. Måtte da ta well done med lovnad om at det fortsatt ble mørt. Fikk skosåle servert. Peppersaus var søt og absolutt ikke god, merkelig smak på bernaisesaus. Ingen spørsmål om maten smakte. Flere stod ut og leste meny og ville spise klokka 1930, ingen info utenfor om at kjøkkenet stengte 20. Kommer nok ikke tilbake her, dessverre.

2  Takk, 211evab

Reisende som så på Jensens Bofhus, så også på

Har du vært i Jensens Bofhus? Del dine erfaringer!