Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig biff”
Anmeldelse av Jensens Bofhus

Jensens Bofhus
Vurdert som nr. 1 269 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Grill, Sentraleuropeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. september 2020

Det var en svensk jente, hun var utrolig service innstilit, hjelpsom og rask. Biffen var nydelig. Alt i alt kommer tilbake flere ganger med mannen min.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Mettemera
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (679)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 679 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Her må du vente lenge på servitør igjennom hele besøket. Brusen var død. Og maten var helt grusom. Vi begge bestilte den største biffen

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, SiljeMarieEdle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Jeg spiste lunsj biffen her, veldig fornøyd med maten. Biffen var perfekt stekt. Lave priser. Servicen var bra og iskaffen her var veldig god.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Bestilte bord på nett, bra.
Pent bord, som bestilt.
Store lessk, veldig bra med 0,75 liter.
Helge valgte liten entrecote, godt stekt.
Jeg tok største, fulgte jeg anbefalingen om medium stekt.
Deilige søtpoteter, peppersaus, hvitløkstekte sjampinjonger, brokkoli og blomkål.
Mitt kjøtt var godt på smak, men ikke mørt, litt skuffet der.
Alt ellers var bra.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ArneBob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Flunke kelnere som spør og lytter til kundene. Fikk maten på under 15 minutter etter at vi bestilte. Nydelig atmosfære. Helt grei pris. Ikke for dyrt i det hele tatt. Alt i alt storfornøyd

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sofiepettersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Bofhus, så også på

 

Har du vært i Jensens Bofhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din