“Meget god biff”

Kjøkken: Grill, Sentraleuropeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. februar 2021 via mobile enheter

Jeg var her med min 13-år gamle sønn og to av vennene han som skulle feire bursdag.
De ville naturligvis ikke ha "gamle fattern" sammen med seg, så personalet ordnet et eget bord til meg med oversikt over gutta.

Jeg spiste 3-retteren som var veldig god. Perfekt stekt biff. Kvaliteten på kjøttet går eksempelvis BigHorn en høy gang. Og tallerken var ren for alt mulig tull...
Biff.... Pommes frites..... Saus... Perfekt... ikke no' tam salat eller annet rask...

Desserten, en belgisk vaffel med is var kjempebra og det var rikelig mengde is...

Eneste jeg vil sette fingeren på var at gutta slet litt med å få kontakt med personalet.

Men vi kommer definitivt tilbake hit på biffmiddag.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, YALLAMANN

Anmeldt 13. januar 2021

Dette er mitt 4 besøk hos Jensen bøfhus. Er ingenting og klage på. Alltid god mat og hyggelig betjening. Anbefales :)

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, Obranca
Anmeldt 18. desember 2020

Til og med verre enn Egons og Big Horn, og det skal mye til.
Flat cola.
Strip steak som var overstekt, bearnaise som smaker altfor søtt, helt elendig smak og det kan ikke kalles bearnaise, peppersaus som smaker brun saus med litt whiskey oppi, tilsatt litt sort pepper. De har en whiskeysaus, og det de gjør er å bruke denne og putte oppi sort pepper.
Begge sausene er ferdiglaget på store dunker/poser.
Fløtepoteter med altfor mye væske.

Og etter noen timer er jeg dårlig i magen.

Nei nei !

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, Frimand73
Anmeldt 15. september 2020

Det var en svensk jente, hun var utrolig service innstilit, hjelpsom og rask. Biffen var nydelig. Alt i alt kommer tilbake flere ganger med mannen min.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Mettemera
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Her må du vente lenge på servitør igjennom hele besøket. Brusen var død. Og maten var helt grusom. Vi begge bestilte den største biffen

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, SiljeMarieEdle

Reisende som så på Jensens Bofhus, så også på

Har du vært i Jensens Bofhus? Del dine erfaringer!